Årskurs två, check!

I onsdags var sista skoldagen för min del. Är 'ledig' imorgon, tisdag är det väl rensning av skåp, lämna tillbaka böcker osvosv skulle jag tro, och sen på onsdag slutar vi!
Men iallafall, då jag under årskurs 2 haft det lite tufft så var det också en del saker som jag halkade efter i men det mesta har jag av någon anledning ändå hunnit komma ikapp med, som tur är såklart! Dock fick jag i onsdags en hel del att göra i svenskan nu över helgen. Satt till största delen hela dagen igår och jobbade järnet, och idag är jag äntligen färdig och har då alltså skickat in mina sista uppgifter någonsin för årskurs 2 på gymnasiet!

Är tyvärr 2 hela kurser som jag kommer få läsa om nu, var egentligen lite väntat då den ena inte är någon som jag inte direkt kan få hjälp med här hemma eftersom att ingen läst tyska. Har dock fått en jäkla tur så att jag får välja hur jag vill göra det. Om jag bara vill anmäla mig till "tentaprovet" (alltså då man gör provet för att visa om man förstått sig på kursen, typ som en F-prövning.) men då med förutsättningarna att jag verkligen jobbar på egen hand några gånger i veckan. Ett annat alternativ var att jag nån gång i veckan träffar en lärare och jobbar lite och det sista är såklart att man låser sig till lektionerna och är med på dem. Sååå, lite beslutsångest faktiskt haha. Men ja, sånt ordnar sig alltid, skönt att få ha möjlighet till att känna efter vad och hur jag vill göra det iallafall.
Men ändå, ska försöka se det från den ljusa sidan - har ett helt år till på mig att fixa grymma betyg på!
Sommarlovet är näääääraa!!

Gillar