Varje dag sitter iaf jag med telefonen hela tiden i handen känns det som. Och när man inte har den i handen så väntar man på att något på telefonen ska hända så man kan ta den igen. Jag loggade ut från min Snapchat för ett par dagar sen och har inte vart inne på det nu. Och det är skönt. Man går in på Snapchat bara för att ha telefonen i handen. Ja jag sitter och skriver detta med telefonen men min data är död så jag har inget annat att blogga ifrån. Men att logga ut från Snapchat va skönt. Jag funderar på att logga ut från Facebook också då det mest är videos på katter eller matlagning. Att bli hungrig varje gång man öppnar Facebook är inte kul.
Att va med en där telefonen plingar hela tiden kan inte vara kul. Min telefon plingade mycket oftare förut när jag hade Snapchat. Jag kommer nog att logga in på Snapchat igen, men inte än på ett tag.
Nu ska jag fortsätta med dagens planer, in mot staden för en timmes gympass.
/JkLL

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då man inte riktigt kommer på något att skriva om då mina vardagar ser likadana ut så kommer det en fotobomb av olika bilder mestadels så är det på mig men det finns lite annat också.

Likes

Comments

Denna helg har vart speciell.. Trodde jag skulle hinna göra massa saker hemma.. men nej det har jag inte.. Men på samma sätt så känns det som jag inte gjort ett skit denna helg. Har inte sovit massa denna helg heller.. men fortfarande inte gjort något.
På fredagen vart det lite bad med Stoffe och Ellen o hennes jacuzzi mmm 39 grader var skönt.. men med min ADHD så gick det inte att sitta stilla så jag gick väl mig själv på nerverna innan jag gick dom på nerverna haha. På lördagen.. jag vet inte om ens gjorde något. jag var hundvakt åt Ellens lilla Diva, var i stan och träffade lite folk sen åkte vi till Kalmar och vände sen hem. på hemvägen så fick vi ringa 112 då någon tänt eld på en container. Sen hem och var hemma runt 04.. och jag gick upp 08 för att köra Stoffes lillebror till Västervik.. Trodde man kunde få sova någon timme när man kom hem... men då var Stoffe o hans far i städ mode och städade. Men som kanske 1 timmer på eftermiddagen tack och lov. Jag var så sjukt trött. vad gjorde man söndag kväll ? ööm jag har ingen aning.. vet att vi lagade mat och typ gick o la oss.. och nu är det måndag och denna dag har gått så sjukt fort. hoppas morgon dagen också går fort! nu ska jag packa ihop mina gym kläder sen vänta på Stoffe så vi kan laga mat!

Bye.

Likes

Comments

​Vart sjuk hela veckan i någon maginfluensa vilket jag inte alls gillat.. men vem gör det. Paniken om att vara hemma hela tiden och inte göra något fick mig nästan att klättra på väggarna. Men jag klarade mig och gick till jobbet i fredags och det va skönt. Jobbade över till klockan 19 vilket kändes på kvällen, var helt slut men också skönt ! Jag var den enda på hela företaget mellan 16.20- 19.. vilket var lite skrämmande då jag är extremt lätt skrämd. Och i en sån lokal så är det ljud lite var stans som fick mig att hoppa till ett par gånger.. och vågade inte direkt fråga om de va någon där... tänk att veta att man är helt själv eller ska va det iaf.. och får ett svar på en sån fråga.. jag hade gått haha ! 
Lördagen var lugn och åkte till en kompis och kollade på film sen så kom en annan kompis till mig på kvällen och åt och stannade över natten och nu fixar vi oss lite och sen blir det att hjälpa henne och köra lite saker. 
I morgon är det dags för en ny jobb vecka och det ska bli skönt ! 

Likes

Comments

​Nu är det dags för ytterligare en dags för en uppdatering av hur det går för mig och hur det inte går för mig. 
Just nu när jag skriver detta så är jag sjuk.. och har vart det sen i måndags då jag skulle till jobbet men kom inte ända fram innan jag var tvungen att stanna för ett "ärende". Sen har man legat sjuk sen dess. 
Till mig telefon kan jag ju bara klaga på. Den funkar inte som vanligt. Ibland kan man ringa mig.. ibland kan jag skicka sms.. men internet funkar så man når mig på mina sociala medier. 
Till jobbet. Jag har ett jobb och jag trivs med det som fan. Jag hoppas att jag kommer få vara kvar där ! Jag vill bara där jag är nu. Jag har iaf jobb till sista januari hoppas verkligen på att få förlängt där! 
Två halloween fester har vart i år. Jag gick som samma sak på båda och jag trivdes i det. som jag sa så tog jag fram mitt rätta jag haha en bitch ish. häxa haha. 


Likes

Comments

​Helgen som var.. Det var en helg med många händelser. Många minnen skapades och nya äventyr eller vad man ska säga. Det var en lyckad helg om man frågar mig men frågar man andra så kanske den inte var det, det var ju lite illamående hos personer på festen som vi hade. men allting gott slutet gott!

Likes

Comments

Snart har det gått 1 år sen jag opererade mig ! Helt sjukt vad fort det har gått. och har under en tid fått frågor om operationen så tänkte svara på dom nu.

Vad vad det för operation?
- Gastric By Pass operation. En förminskning av magsäcken. 

När? Var? och Varför?
-7 September 2016 på Kalmar sjukhus för att kunna gå ner i vikt.

Hur mycket vägde du innan operationen och hur mycket väger du nu?
- Tänker inte skriva ut exakta. Men innan operationen vägde jag en bra bit över 100.. Och nu väger jag en bra bit under 100 !

Vad kände du inför operationen?
- Jag kände inte så mycket, jag hann inte ens bli nervös för allt gick så fruktansvärt fort. Jag skulle opereras efter lunch så jag var 3 eller 4 som skulle opereras denna dag. Men hann inte göra så mycket än att komma dit duscha i descutan och lägga mig till rätta innan syster kom in och sa att det blivit schema ändringar och att det va min tur att opereras. och då var klockan runt 9 kan tyvärr inte kolla tiden då telefonen jag har allting på är trasig ( men har sparat alla bilder). Så jag fick köra ner sängen till operations avdelningen och sen vänta där i 5 minuter på att kirurgen kom och hämtade mig.

Ångrar du att du gjorde operationen?
- Dem första dagarna så gjorde jag det. Jag mådde så extremt dåligt. Jag ångrade mig så sjukt mycket, jag sov konstant typ i 1 veckas tid. Jag vaknade på morgonen gick upp åt och sen gick jag och lade mig igen. sen gick jag upp igen någon timme senare och åt och sen somnade jag. så var det dagligen i ca 3 dagar sen så fick jag ork (då gasen i mig hade gått ur mig nästan helt) så gick jag på promenader men somnade efter dom också. Jag trodde inte att jag skulle må så dåligt efter en operation som skulle hjälpa mig så mycket. Men nu idag så ångrar jag mig inte !

Gick operationen bra?
- Det tror jag att det gjorde, dom sa att den gick bra och att allting gick som det skulle.

Har du fått några komplikationer efter operationen?
- Nej, jag har haft tur. jag har inte fått en enda komplikation.

Hur mår du ?
- Jag mår bra..

Skulle du rekommendera denna operation till någon som har svårt att gå ner i vikt?
- ja. Det skulle jag. Om man prövat allt som går och letar efter en sista utväg så skulle jag det. men kan man gå ner själv i vikt så skulle jag rekommendera att göra det själv.

Hur lång tid tog det efter du sökte hjälp tills du fick operationen?
- Många sa att det skulle ta upp till 2 år innan jag fick operationen för väntetiden var så lång. Men jag sökte hjälp hos en dietist i början av året/slutet av förra året. Jag fick tips om hur jag skulle göra men hjälpte inte. Så vi började diskutera operationen och jag började läsa extremt mycket om operationen innan vi började prata om den. Fick träffa en läkare i Februari och enligt han var jag deprimerad och skulle få antidepp medicin.. men jag visste att jag inte var deprimerad så sa nej till det. Men hade fått ca 4 recept på tabletter som kunde hjälpa mig att gå ner i vikt.. men slutade jag ta dom så skulle jag gå upp i vikt igen.. så det va ju inte så bra. Men så skulle jag hem och tänka på saken om jag verkligen ville göra operationen. Så när jag satt och skrev upp för mitt lastbilskort så ringde min läkare och då sa jag att jag vill ha operationen och han skrev en remiss ( behövde inte betala operationen själv) Sen så fick jag tid för ett möte angående operationen. Dels ett grupp möte där vi alla fick information om operationen och att det fanns olika sorters operationer. Sen en som man fick träffa en läkare som skulle ha massa uppgifter. och då sa dom på en gång att jag kunde få en tid redan i maj att göra operationen. Men den tackade jag nej till eftersom jag skulle gå på bal i maj och studenten var i Juni. Så frågade om det fanns en tid senare men dom opererade inte under sommaren på grund av smittorisken. så sa att jag tog det efter sommaren då. Och då fick jag en tid 7 September. så som svar på frågan så tog det kanske 2-3 månader men tackade nej så fick det ca 6-7 månade efter jag sökte hjälp.

Vad äter du nu efter operationen?
- Jag äter det jag åt innan operationen bara i myyyyycket mindre portioner. Vissa kanske tycker att det inte är okej att äta "typisk onyttig" mat som kebab tallrik eller en pizza efter en sådan operation. men vet ni vad det är upp till mig vad jag vill äta, och nej jag äter inte pizza min kille äter pizza och jag smakar av han. Man kan äta EXAKT samma saker som innan operationen om man har tur om inte magen reagerar på vad man äter. Min mage reagerar inte på något jag ätit än, och det är mitt ansvar att inte äta för mycket !

Vad vad din förberedning inför operationen?
- Jag åt flytande föda i ca 4 veckor inför operationen. Började med shakes och till en början gick det bra.. Men sen så kunde jag inte dricka dom mer och det tog stopp helt och hållet. Så jag gick över till gulash soppa och mixade den så den vart slät. Och nu kan jag inte äta den soppan något mer för då mår jag illa. och jag åt den i 3 veckor ungeför... gick på flytande föda från 11 augusti till operations dagen. Sen fick man ju bara äta flytande föda efter operationen i 2 veckor så var riktigt opepp på flytande mat.

Fick du betala för operationen själv?
- Nej. Fick operationen på remiss.

Vad kände du när du vaknade efter operationen ?
- Jag kände inget speciellt, tills jag rörde på mig då jag kände att jag var öm i hela kroppen till och med i fötterna av någon anledning. Jag visste att man kunde bli öm i ben och så eftersom under operationen så ställer dom en upp så ,man står upp. Det är för att allt i magen ska typ flytta på sig så dom kommer åt och göra det dom ska. Men Annars så var jag taggad på att starta det "nya" livet.

Är du nöjd?
- Ja. eller det skulle ju vara 100 gånger bättre om huden hade följt med hela vägen men jag visste att jag skulle få lös hud. Man rasar ju endå så pass mycket på så kort tid så man kan inte räknad med något annat. Men ska försöka träna bort så mycket som möjligt.

Är livet efter operationen som föreställde dig?
- Helt ärligt så nej. Jag trodde jag skulle få så mycket jobbigare, jag trodde jag skulle få komplikationer och må dåligt och att operationen inte skulle hjälpa mig. Men jag hade så mycket fel man bara kan ha. Jag mår skit bra (kroppsligt). Så det är bättre än vad jag förväntade mig.

Hur har smaken påverkats efter operationen?
- Många sa att smaken efter operationen ändras på sig vilket jag inte trodde på för 5 öre. Hur kan smaken ändras för man tar bort något i magen ? Men jo.. Det gör det tydligen. som innan operationen så gillade jag inte Fanta.. nu föredrar jag fanta över alla drickor. Bara för det så kommer jag inte på mer som ändrats. Men det är några saker som jag äter nu som jag inte gjorde innan.

Var det någon i din omgivning som inte ville att du skulle göra operationen?
- ja. det var det. och jag vet inte om denna person tycker samma sak just nu, men om denna personen gör det så får den göra det. Jag gjorde detta för min skulle och för att jag ska må bra.

Finns det något du är missnöjd över ?
- om jag måste välja något så är det väl magen. lös hud är inte det snyggaste. Men jag kan nog leva med det ett tag.

Har du fått någon dumpning än?
- Nej :D Jag har haft tur. jag har inte fått någon dumpning än. och jag hoppas att inte få någon, jag har fått en liten tröttdump att man blir trött efter maten, men det blev jag även innan operationen :P

Hur påverkas du av alkohol?
- Risken med att man skulle bli alkoholist efter denna operation sa dom var större, eftersom man blir lätt påverkad och man gillade ruset.. Men för mig är det inte så.. jag har fortfarande svårt att bli full, vilket jag inte har något emot. Om jag dricker rent sprit och shotar och groggar så går det fortare än vad det gör om jag dricker cider. Men alkoholen påverkar mig inte så mycket.

om cirka en månad så har det gått ett år som sagt. och då.. eller runt den tiden så kommer det komma bilder. på då och nu.! Men nu så får det nöjas med text

Likes

Comments

Ikväll blir det äntligen lite bilträff i Oskarshamn igen. Så det blir att åka dit och umgås med dom man känner där. Man få hoppas på att vädret blir bra så slipper man kanske bli blöt. Hoppas också på många snygga bilar 😍 Men det brukar komma ett par iaf. Nu ska jag sätta igång o ta fram något att ha på mig sen blir det väl att åka i mot staden o äta något!

Likes

Comments

När man sitter i lastbilen så kommer man på många saker man vill göra och många tankar studsar fram och tillbaka. Idag på väg till jobbet så satt jag och funderade på att jag ville ha vinter, att jag ville ha snö o is körning. Massa mys och varma drycker, men jag kan väl inte vara den enda som vill ha vinter så här i Augusti? Eller är det bara jag. Hur som helst så hoppas jag på nån vecka i Norrland i vinter så audi 100an får smaka på is körning i en vecka 😍

Nä,återgå till jobbet då man snart är klar för hemgång 🤙

Likes

Comments