Idag är det en sån dag... jag saknar Sverige, familjen och vänner :( Jag vill hem och bara kramas, men tyvärr är inte detta möjligt!

Igår skulle vi eventuellt gått ut på krogen, men så blev det inte. Det får bli någon annan gång, Jag trodde jag skulle få sova ut, men om man bor med tre morgonpigga tjejer är detta tydligen omöjligt! Dessa tre gick ut på promenad, sååå nu ska jag ha kvalitets tid med mig själv. HELT UNDERBAR!

Idag är nog tanken att vi ska ut till stranden igen, men vi får väl se vad som händer. Lite färg hade ju inte skadat. De senaste dagarna har vi varit och hälsat på, ¨på olika praktikplatser. Det ska bli riktigt kul, men ganska läskigt också! Jag tror det kommer bli bra i slutändan, dock kommer ju språket bli ett hinder.

Lissabon är en underbar stad, såå ÅK DIT! :)

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit i LIssabon i tre dagar! Det är en helt underbar stad och jag stortrivs! Dock har jag bara sett en mycket del av allting. Men ska vara här ett tag så har ju inte bråttom ;)

Jag är glad att jag inte är här själv.. Då hade jag definitivt kommit bort! Så vi är alltså fyra tjejer som delar på en lägenhet på 120 kvm. Känns helt okej än så länge.

Idag fick vi hälsa på i skolan där vi ska gå, de var jätte trevliga och stillade våran orolighet :) i morgon ska vi kolla in närmsta strand :)

Likes

Comments

Eftersom jag inte har varit jätteflitig med bloggandet.... (Ja det är en överdrift i sig) så tyckte jag att det nu var dags att börja om lite.

Inom två veckor kommer jag bli vuxen på riktigt, jag ska alltså ta mitt pick och pack och dra i väg. Jag ska flytta, till en ny stad, i ett nytt land. Det ska bli otroligt roligt, och det om något borde vara värt att blogga om. :) Nu börjar nedräkningen! Det är idag 13 dagar kvar, och fortfarande väldigt mycket förberedelser. Har i vilket fall börjat packa, Det där med att packa är väldigt svårt... VAD behöver jag ha med mig? Måste jag prioritera bort halva mitt liv. Ja! Det behöver jag, och det är väl kanske det som är hela grejen med att flytta.

I och med att det är söndag, så har jag ingen fantasi och jag är bakis ;) så jag återkommer när jag är på hugget igen. Då ska jag dela med mig av det mesta!

 

PUSS 

Likes

Comments

Halllooo..

Idag tänkte jag skriva lite om träning, hur sjukt mycket det påverkar hur man lever. Jag som i vanliga fall absolut ska supa varje helg, har nu mer eller mindre börjat vara nykter 3 helger av fyra på en månad.. Jag har inte ens tänkt på det själv, men när man som jag gör tränar ungefär 4-6 gånger i veckan så känns det inte speciellt nödvändigt med den där fyllan varje helg som förstör ens kropp.

MEN efter min senaste helg så behöver jag en rejält rolig fylla :D så på lördag!  Då skiter jag i att jag har tränat eller inte tränat. Det är dags att ha kul utan några krav.

Igår var jag och min vän VB och fördrev tiden efter skolan i ett köpcenter, vi kollade på skor (UTAN att köpa några :O) och köpte varsin glass, alltså shit, glass är så sjukligt underskattat och så himmla gott!! Sedan kom vi på att Partaj fanns i samma hus, och eftersom detta är lite av våran favvoaffär var vi ju bara tvugna att kolla in utbudet ;) Det är rätt lustigt, så mycket spännande saker, som man egentligen skulle vilja ha som man aldrig skulle köpa! VB gick direkt till sex avdelning ;). Vi kom iaf fram till att vi ska köpa matchande tröja till våra fina ovves när vi festar i skolan! Det kommer bli grymt snyggt!

Nu är det dags att plugga! På återseende :D

Likes

Comments