Hej alla kära läsare därute! Har ni märkt att det har kommit upp en video på alla blogglänkar på fb?! Kunde inte lägga ut den här för tillfället, så ni får lyssna direkt där istället. Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker :) Kram!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig tyckt att jag ser bra ut, har alltid haft komplex om mitt utseende. Är det inte det ena, så är det det andra. Blir liksom aldrig riktigt nöjd med mig själv. Men jag tycker om mig själv ändå, för den jag är, att jag är som jag är. Jag är jävligt bra på att vara jag, oavsett hur jag ser ut. Jag är helt och hållet mig själv, och skulle aldrig i hela världen ändra på mig själv för att se bra ut. Det är inte jag. Det är såhär jag ser ut, det är bara att acceptera, det är bara att tacka och ta emot. Det här är jag! Josefine! Take it or leave it!Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er! Jag har lite ont än, men jag står ut. Ska snart ta och kliva upp ur sängen och äta lite frukost, och sen blir det att fortsätta kolla på Portkod 1321. Sjukt bra serie, och jag längtar riktigt till nästa säsong kommer ut. Haha, Steph är ju bara för skön!! :) Hoppas ni får en underbar lördag! Vi hörs lite senare finisar! Kramar!

Likes

Comments

Idag mår jag inte alls bra, det gjorde jag inte igår heller och inte dagen innan det heller :( Jag har så ont :( För er som undrar, så har jag väldigt stora problem med mitt tandkött.. Jag har så ont så jag vet inte var jag ska ta vägen, vill helst bara gå under jorden... Och då är jag seriös... Jag kan inte sova, inte äta, kan inte göra någonting... Bara ligga i soffan och tårarna bara rinner, för jag vet inte hur länge jag ska orka med denna smärta :( Var till tandläkaren igår (tror jag) och de sa bara att jag skulle använda tandtråd och borsta ordentligt... Och det har jag ju gjort.. Jag mår sämre idag, och känner mig varm och febrig.. Men nu har jag iallafall tagit 2 Alvedon och det har blivit lite bättre, får se hur länge det håller bara.. Jag kan inte ens vara glad och vara på bra humör.. Hela jag är helt bedövad.. Håll tummarna för mig och hoppas att smärtan försvinner för gott.

Likes

Comments

Hej alla glada! Hur mår ni? Jag mår riktigt bra (bortsett från att jag har j****** ont i tandköttet.. (Var till tandläkaren imorse) Och det var lite irriterat och inflammerat, för jag är himla dålig på att använda tandtråd.. Men nu har jag iallafall köpt det, så snart blir det nog bättre.. Anyway, har precis kommit ur en svalkande dusch, och de nya kläderna åkte på direkt. Slängde även på mig lite VS parfym, så nu är jag fit for fight igen. Såg ni förresten sportlinnet från Gina & sportbh:n jag köpte i Ullared?! Kom att tänka på när i hela friden jag ska använda det.. Jag tränar ju inte (längre) Förut var det gym 2 ggr i veckan som gällde, men nu?! Haha.. Vilket skämt..Jag får ta och masa mig dit snart, och bli lite biff ;)

Likes

Comments

Detta köpte jag! + lite hårfärg & underkläder! Kaaching! (Y)Likes

Comments

Hej! Nu är jag hemma igen, vi åkte förbi Mariebergs köpcentrum på vägen hem, och jag fick med mig dessa två plagg från Gina tricot. In loove! Och ni som vill se kläderna från Ullared, får vänta en liten stund, måste packa upp det först, för det är ganska mycket :) Kram på er! <3


Likes

Comments

Hej! Nu har vi varit och besökt Sollidens slott, fast tyvärr var det stängt.. Öppnade tydligen kl 11.00. Men vi fick oss en liten titt utifrån iallafall :) Bättre än inget. Det var riktigt fint så långt ögat kunde se, och så var vi förbi Borgholm Slott också, det var fint.


Likes

Comments