passade på att fota lite snö bilder med hundarna innan den hinner smälta bort som vanligt. men nu kan den lika väl smälta bort vill ha vår

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu händer  de grejer. idag är första visningarna på huset.. lite blandade känslor. Har flyttat in i nya lägenheten men inte fått ordning. inte fått in någon soffa än väntar tills visningarna är över så jag kan hämta min ur huset.

har nu valt att inte sälja hästen utan kör henne till Svenljunga till en vän. så får hon skrota ett tag så kanske jag kan ta hem henne senare igen.

har haft fullt upp med hundarna så mycket när man har valp..

Likes

Comments

så va de söndag igen. söndagar som man ska ta de lugnt på så har jag fullt upp. packa för att flytta grejer till nya lägenheten sedan kommer en och provrider persan. Hon har skött sig prima dom senaste dagarna och är super fin verkligen. hoppas denna familj kommer gilla henne.

just nu känner jag att jag bara vill bli av med henne. det var ett så svårt beslut att sälja henne. så nu känner jag att de är dax för henne att åka. Hur ont det än gör..

Likes

Comments

det är såå mysigt att ha valp men såå jobbigt också springa in och ut med han hela tiden. än så länge är han faktiskt lugn och sköter sig bra. men snart kommer de väl.
helgen skall jag bara ta de lugnt igår va jag hos jonna och bara tjöta en massa skit som vi tjejer är bäst på. idag blir de bara sitta hemma också.

Likes

Comments

nu har fina hunden kommit hem. tog 9 h ner och 9 hem.. så väldigt många timmars körning. va helt slut och de va även den lille. han va väldigt orolig under natten men idag har de gått bra. Har glömt av hur mycket jobb de är med en valp haha. benny och han har redan funnit varandra iaf.

imon blir  de hans första veterinär besök men de ska nog gå bra

Likes

Comments

lite utav min inredning jag gjort själv.. fint eller fult? tycker själv att de är fint och ger en mysig känsla i hemmet

Likes

Comments

dagen börja med att ta ut hästar i halvt storm.. snö,slask och blåst.. inte kul. sedan rida hästen och fixa allt. även hunnit gymma.

blev lite ändrade planer så inatt åker jag och andrea och hämtar hunden. äntligen! så blir 20 h bilkörning. vi planerar att åka vid 12 inatt och så är vi hemma imorgon kväll.
så blir en riktigt lång roadtrip. hoppas allt går som planetat nu

Likes

Comments

söndag och söndags mys. kan inte bli bättre. go middag med fina vänner, tur man har en finsk vän som lagar finsk fisksoppa.
långpromenad med hundarna och nu bara ta de lugnt framför tv

Likes

Comments

efter två långpromenader med hundarna så sover dom äntligen. nu tänkte jag ta och passa på att sova när de är lugnt i huset.
ikväll blir de god mat och bara ta de lugnt.
trevlig  helg

Likes

Comments

Godmorgon fredag!
äntligen tar jag helg och går även på 3 veckors ledigt! har en massa att ta tag i. Hästen skall säljas,huset skall fixas, och skall hämta hunden på onsdag även få nyckeln till nya lägenheten.

sedan skall jag hinna ta de lugnt ta hand om mig själv och även umgås med min sambo. ibland räcker inte tiden till men på något sätt hinner man med dagarna ändå.

dagens planer är att umgås med hundarna och fina pojkvännen och bara ta de lugnt.

Likes

Comments