PAPPAHJÄRTAT BLÖDER

Imorse lämnade jag av Novalie på förskolan innan jobbet. Det är alltid mysigt att ta den promenaden tillsammans och jag brukar inte ha svårt att lämna henne på förskolan. Jag vet ju att hon har det bra där tillsammans med de andra barnen, men just imorse var det lite tufft. Hon hade nämligen gjort nr 2 under natten utan att vakna så hon panikskrek vid blöjbytet imorse eftersom att det sved så mycket. Vi hjälptes åt att duscha av henne och tårarna sprutade åt alla håll. Smörjde in henne med Inotyol och kollade på Arne Alligator till frukost. Det var en mysig morgon trots kaoset, men jag såg hur hon kämpade med svedan och det gjorde ont i mig. Hade egentligen velat spendera hela dagen tillsammans med henne och bara hitta på något skoj tillsammans, så separationen vid lämningen var nog större för mig än för henne egentligen.

Hon fick dock panik så fort vi kom innanför dörren på förskolan och kramade om mig och stampade i golvet medan jag försökte ta av henne. Aj aj aj, men eftersom att de vill ha snabba lämningar var det bara att vinka hejdå i panikskriket.

Som tur var fick jag den här gulliga bilden skickad till mig efter bara några minuter, vilket gjorde det betydligt enklare att gå till jobbet. Vi brukar få lite bilder skickade från förskolan ibland, vilket är så kul.

Hur är era barn vid lämningar?

Rena Picasso i farten!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229