BEBISLYCKA!

I helgen åker jag och Emma till Sthlm med Jonas och Malin. Vi ska bland annat på en inflyttningsfest och ett event. Resterande av tiden ska vi bara umgås och njuta. Det ska bli så himla härligt att bara komma bort lite, även om det bara är över helgen. Vi ska bo på Haymarket by Scandic och det sjuka är att det bara ligger ett stenkast ifrån där vi fick reda på att vi väntade vår dotter.

Vi var i Sthlm den helgen eftersom att vi skulle skulle testa på Bodyflight som för övrigt var otroligt roligt. För att få testa Bodyflight fick man inte vara gravid, med tanke det tryck som kroppen utsätts för. Vi hade diskuterat det och dagarna innan hade Emma tagit flera graviditetstest som alla visade negativt. Eftersom att vi skulle dit på eftermiddagen tog hon ett graviditetstest på morgonen iaf, bara för att kunna försäkra sig om att hon fick göra det. Det var nog de längsta minuterna i mitt liv när jag låg där på hotellrummet och väntade på att hon skulle komma ut. Det var POSITIVT och jag kunde inte känna något annat än lycka i den stunden. Visst hade jag lite skräckblandade känslor inför faderskapet, men de känslorna kom i ett senare skede. Jag kommer ihåg att vi gick till Newbie-butiken som låg runt hörnet och försökte visualisera hur vår bebis och framtid skulle se ut. Det var så himla häftigt och vi köpte till och med ett set till vår dotter som vi senare hade med till BB. Jag kommer aldrig glömma den helgen. Jag fick även dubbel tid på Bodyflighten, vilket var tipptopp!

I helgen blir det däremot ingen bebislycka men jag hoppas på en härlig helg i Sthlm ändå. Hoppas att ni också får en fin helg!

Gillar

Kommentarer

Vafanjossey
Vafanjossey,
så mysigt! Trevlig kväll och helg! 🤗nouw.com/vafanjossey
sweetwords
sweetwords,
Snygga kappor ni har bågge två, vart ifrån?nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229