Igår gick vi till stan och lunchade med Amanda, åt laxlasagne på Bistro som va helt ok. När Amanda började om gick jag till Anette som hade slutat tidigt, också va vi där till kvällen när Hampus och Anette skulle på hockeyn. Åt tacos och mös.

Sen har Ludwig hostat lite då och då ett tag nu och igårkväll bröt det ut. Han somnade som vanligt vid 22-23 och när vi la oss vid 12 så började han gallskrika och inget fungerade. Tog upp han och vaggade men då skrek han mer, sen blev han tyst och hostade till och skrek direkt efter. Vi förstod då direkt att lillhjärtat hade ont i halsen... så hemskt! Han var så trött men hade förmodligen så ont att han ville varken sova eller äta. Förberedde mig på en vaken natt men då tog Hampus den istället? Hur snäll?? Så vi bäddade iordning en station i vardagsrummet på golvet till Ludde om han ville sova själv. Mest ville han ha närhet men Hampus hann ändå sova lite.

Imorse hade han snor i hela ansiktet och jag har kämpat med nässug hela dagen men är så svårt då han kämpar för sitt liv för att putta bort den. Haha omöjligt. Men han verkar pigg och har ingen feber. Är bara hostan, halsont och snorig 💙 önskar att jag var sjuk istället för han.

Ikväll skulle vi egentligen till Amanda och Kevin men vi får se hur det blir med det... Hampus kommer vilja sova direkt han kommer hem också är ju Ludde sjuk! Så synd då de snart åker till Thailand men vi hinner träffas innan ändå.

Nu sover han i sin station och har gjort det i 2,5 timme! Ser något sliten ut i sin sovstil.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments