I onsdags kom Jenny hit runt 12, vi mötte upp henne i stan och gick och lunchade direkt. Efter vi varit på stan ett tag åkte vi hem till oss och mös på! Och hon åker till Thailand imorgon.. inte lite avis :) hade varit trevligt med en resa, men det får bli ett annat år haha.

På kvällen i onsdags var ludwig otroligt tjorvig och vi kämpade med nattningen i 2-3 timmar också mitt i allt körde han sin första ryggbajs. Haha! Trodde aldrig den skulle komma men jajjamensan. Bara att dra av han pyjamasen och bada då hela hans rygg var klibbig. Sen när vi väl fått han att somna, vaknade han 3 gånger till så torsdagen(igår) var jag en zombie. Ludde var inte heller helt 100 så vi tog en hemmadag.

Idag har Anette varit här och varit med Ludde så har vi fixat i Ludwigs rum och flyttat in hans säng dit. Visar bilder senare i inlägget. Samt städat och fixat så det är rent och fint inför helgen. För en stund sen åkte hon och Hampus iväg på hockey då det är hemmamatch idag.

Ludde har inte sovit något idag på dagen iprincip så nu var han jääättetrött och gnällig. Försökt hålla han vaken så länge som möjligt så det blir en bra natt men nu runt halv 8 gick det inte längre. Så la han precis med en flaska i hans nya rum. Blir spännande att se hur detta går!! Vi kör test inatt då vi båda är hemma hela helgen. Men jag hoppas det går bra. Ibland när han somnar mellan 19-20 så tar han bara en powernap och vaknar igen vid 22... då är det kört! För då är han pigg och vill inte alls sova förrän sent.

Annars då? Har fått sjuka cravings för Brämhults lemonad? Haha. Aldrig druckit det i mitt liv men nu kan jag halsa en hel flaska i ett svep. Om jag jämför den här graviditeten med förra skulle jag säga att jag är betydligt mer sötsugen denna. Förra hade jag mest apelsiner och morötter, men nu har jag betat igenom prinsesstårta och även pucko. Problemet är bara att jag är laktosintolerant och det finns inte laktosfri pucko.. är också dyrt i längden med pucko och brämhults. Men lemonaden kommer jag inte ge upp ändå hehe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments