Igår fick jag låna Anettes sittplatskort på hockeyn så både jag och Ludde följde med Hampus på hockey! Första perioden var Ludwig magisk, hängde med i matchen med blicken och skrattade mycket. Sen blev han arg på hörselkåporna lagom till pausen och sen akut jättetrött haha. Så han fick ta en liten tupplur sen var han lite gladare.

Idag ska vi rensa upp vårt gästrum som är fuuuullt med kartonger. Vi har använt det som en skrubb och bokstavligt talat kastat in grejer där. Även våra påsar från Ullared(som vi var på för typ 1,5 månad sen) ligger där inne ouppackade hehe. Sen tror jag vi skulle förbi Anette och äta!

Lillskrutten som rivit sig på kinden, han skrapar på allt med sina naglar så dom är inte långa, men svinvassa. Måste kanske fila dom så de inte blir lika vasst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte skriva av mig lite nu då vi gått ut med graviditet nr 2, förstår att många är nyfikna med tanke på gårdagens statistik! Haha.

Den här graviditeten var inte alls planerad och vi var otroligt chockade första veckan när vi hade fått veta det. Fick faktiskt veta det efter förra inläggets utgång då jag mådde fruktansvärt illa i flera dagar efter. Söndagen reagerade jag inte på utan först på tisdagen tror jag det var som jag tänkte att ”jag kan ju inte fortfarande vara bakis haha”. Hampus köpte ett test med sig efter han slutade jobbet, tänkte mest att jag skulle ta det för att kunna utesluta att det var det. Men dom där två strecken lös tydligare än vad jag någonsin sett på ett graviditetstest. Vi tog ett till digitalt efter som visade 3+, vilket inte säger mig någonting då vi inte hade någon aning om när de kunde skett.

Ringde mvc dagen efter direkt på morgonen och bad om att få göra ett tidigt ultraljud för att jag ville veta exakt när de är beräknat och om det är 2 st eller 1 i magen. Men hon skrattade bara till och sa att det får man minsann bara göra om man ska göra KUB-test vilket hon inte tyckte var aktuellt för mig. Meeen som tur är så skulle vi ju till södra Sverige veckan efter så jag bokade in oss på en privat klinik i Göteborg för tidigt ultraljud.

Hela våran roadtrip var verkligen superkul, men jag mådde fruktansvärt illa av att sitta i bilen så mycket. Sen när vi kom till Göteborg hade chocken lagt sig och nu var vi mest laddade på att se hur långt det gått och att bebis mår bra. Det var verkligen en supergullig barnmorska som hade ett avslappnande rum och civila kläder, så inte alls sjukhuskänsla. Hade gått till henne om hon jobbade här hela tiden.

Hon hittade direkt fostret och vi såg hjärtat slå, så sjukt häftigt även om vi nyss var i denna bubbla. När hon visat oss och pratat ett tag sa hon ”jaa men då ska jag skriva in måtten här så ska vi se vad datorn säger och beräknat datum.... då visar den här att du är i vecka 6+3 vilket då blir beräknad födsel 1/7”. Jag och Hampus tittade på varandra direkt och visste inte om vi skulle skratta eller gråta då Ludwig är född 1/7 haha. Får hoppas på att antingen föda någon dag innan eller efter så dom får varsin dag.

Det finns ju både för och nackdelar med att ha såhär tätt men jag väljer såklart att bara se det positiva. Dom kommer ha så mycket vinning av varandra och ingen av dom kommer veta hur ett liv ser ut utan den andra, sen att jag inte hann få tillbaka mitt ”liv” ordentligt och vänja mig för mycket vid det kan också vara bra. Nu vet jag ju bara det här och är redan så inne i det så tycker inte det är så jobbigt egentligen. Sen är det klart att jag är less på allt jag inte får äta och dricka men jag gör bort det i ett svep hehe.

På måndag går vi in i vecka 13 och jag mår faktiskt bra nu. Slutade må illa redan i vecka 9 så nu är jag mest trött hela tiden med några undantag med illamående. Är dock jätteförkyld men det har ju inget med graviditeten att göra. Sen är idag Hampus sista dag innan han kommer hem till oss i hela 3 veckor ❤️ så blir en lååång och mysig jul med hela familjen.

Likes

Comments