vart glad när jag vakna o solen lyste in genom fönstret, så idag kommer de vara en bra dag tack vare solen! o diesel blev också glad av solen när vi va ute! :)

äntligen tittar solen fram, har längtat så efter solen. man blir så glad och så mycket piggare! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nu har vi bokat resa till side i turkiet, längtar så :)

Likes

Comments

hatar att va sjuk, fattar inte mitt immunförsvar har blivit så dåligt.. förut blev jag nästan aldrig sjuk ca 2 ggr per år, men nu är jag sjuk minst en gång i månaden.. så idag tar jag igen mig på min lediga dag och taggar jobb imorgon igen innan skolan drar igång igen! väldigt skönt o bara ta igen mig idag jobbat typ hela lovet och om jag inte jobbat har jag greja med lägenheten men nu får de duga sålänge så nu har jag äntligen flytta in och sovit här första natten. :)

Likes

Comments

sitter på jobbet, sitter på en avlösning så det är rätt lungt! har inte jobba på ca 1 och en halv månad, så det är så skönt o jobba lite igen tredje dagen jag jobbar idag så hoppas jag att jag får jobba nån mer dag i veckan o helgen. :)

längtar till sommaren när jag ska jobba o är så nyfiken på mitt schema hehe!

håller på för fullt i nya lägenheten också vill bara ha allt klart så jag kan få komma i ordning igen o leva normalt!

är lite frustredad också men de är väl inge ovanligt så jävla trött på vissa människor just nu så de finns inte ord till de skulle vilja slå ihjäl flera just nu.. höll på o börja tjuta innan jag gick in till jobbet för jag är så irreterad och arg o besviken.. längtar tills jag är i ordning i lägenheten så jag kan låsa in mig o va för mig själv o skita i alla andra och kan ingnonera dem jag vill!!
jag skriver inte ofta på bloggen men så skönt o kunna skriva av mig när jag känner för det!
nu ska jag fortsätta jobba så skönt o få vara på jobbet så jag slipper tänka på så mycket hemma och va lite glad med mina goa gamlingar :)

Likes

Comments

usch va ja börjar hata min .....
vill snart inte ha ett skit mer med er att göra!
varför ska du vaina över allting? allt ska gå som du vill och du har alltid rätt o bäst men så trött på dig så de finns inte ord för det, dit äckel behöver fan inte följa med nu. när den aldrig följer med annars som den dessutom känner dom andra då välja då att låta den va hemma nu och ta med din gulle då om de blir orättvist om jag skulle åka.

passa på dig!

Likes

Comments


idag har det varit en bra dag, köpt lägenhet och skrivit kontrakt :) så nu äger jag äntligen en lägenhet helt själv, haft "egen" lägenhet förut men då har den inte stått på mig men nu ägar jag något med värde helt själv!
sen har jag varit hos vätrineren med lilla diesel och det gick bra han skrek till när han fick vaccinet men det är förstårligt :)
nu ligger vi o kollar ph men min bebis sover!
har även fått yttligare bekräftelse att jag ska få sommarjobba på jobbet så de känns sjukt nice och nu behöver jag inte oroa mig för sommarjobb o behöver inte söka massa så bice! :D

Likes

Comments

jag säger bara ffuck you!!

kommer aldrig aldrig någonsin att lita på dig!
du har gjort ditt val, du kommer aldrig någonsin kunna ändra på dig. du säger hela tiden att du vill ändra dig men inget händer, så innerstinne så vill du inte ändra på dig! om du verkligen hade velat ändra på dig så hade du gjort det. så nu är du bränd, du har fått för många chanser..

jag tror på en andra chans. men jag tror inte alla förtjänar den!

tackochhej!

 


Likes

Comments

Jag känner för att skriva "av" mig lite!
jag själv är väldigt stolt över mig själv, för jag tycker jag har mognat som person och fixat till mitt liv jäkligt bra hitills.

jag har gjort det mesta i mitt liv och testa på jäkligt mycket, "i mina yngre dagar" nu låter det som jag är fett gammal men ni förstår vad jag menar.
jag har haft både bra och dåliga vänner och jag ångrar inget i mitt liv för jag har fått mycket erfarenheter efter allt!
jag har varit väldigt bråkig i mina dagar, festa sjukt mycket, hållt på med droger, haft kompisar som dött, bott runt hos folk och familjer, bråkat mycket hemma med min familj som var mina värsta fiender, fast dem egentligen ville hjälpa mig, jag har blivit misshandlad, jag har misshandla folk, jag har nästan blivit våldtagen av en halv nära person som jag hatar och kan inte va i samma byggnad som denne person och fattar inte att den sambon kunde acceptera det och ha kvar idioten menmen, det har gått skit i skolan gick bra fram till sjuan sen gick det bara nerför hamna i en speciell klass och den rektorn vi hade då sa att jag aldrig skulle komma in på en linje ändå så hon tog bort nästan alla ämnen för mig sen hamna jag på IV första året var jag nästan aldrig där för trivdes inte i den klassen jag gick i. ville byta men fick gå kvar, andra året då försökte jag o kämpa för att få upp betygen, hade sjukt bra mentor som hjälpte mig väldigt mycket, min låssas pappa köpte en lägenhet åt mig jag flyttade hemifrån när jag var 17år bodde i den ca 8månader, jag fick mycket funderingar va jag skulle göra med livet. var en dag i sthlm och hälsade på och på vägen upp till sthlm sa jag att jag aldrig skulle flytta till sthlm igen. men jag fick en impuls ide och skulle flytta till sthlm när jag va där över helgen, jag åker hem till Karlskoga och säger till mamma att jag vill flytta dit, hon blir glad o stöttar mig. jag går till skolan ändrar mina val av sökningar på olika skolor men jag fick aldrig något brev om någon skola, så mamma började ringa runt till skolor och fråga om jag kunde börja hos dem. sen kom jag äntligen in på en skola på den linjen jag ville gå och jag tog mitt pick och pack och flyttade upp två dagar innan skolan startade och fixade mitt körkort så fick det två dagar innan jag flyttade och pappa ville att mitt körkort skulle bli klart innan jag flyttade upp och det blev de :)
jag hamna på den bästa skolan jag gått på hittills men tyvärr gick jag ner i deppretioner när jag bodde i sthlm :/ bodde i sthlm ca 7månader vart sjuk skriven sista månaden i skolan i sthlm för jag va så depprimerad. jag väljer att flytta tillbaka får sommarjobb så jobbar hela sommaren sen börjar jag skolan i Örebro men den va värdelös och jag trivdes inte alls, jag går där en vecka sen skriver jag ut mig och börjar i Degerfors och där går jag fortfarande. och jag håller mig fortfarande till att skolan i Stockholm är den bästa skolan jag gått på i mitt liv och har gått på många olika skolor. mitt liv idag så går jag Barn & Fritid inriktning socialt arbete och efter gymnasiet har jag tänkt och plugga vidare och min stora dröm är att jobba på behandlingshem eller på häkte/fängelse jag vill jobba med människor som har något behov av hjälp eller vill ha stöd vill finnas där för människor och hjälpa människor!
jag är timvikare nu medans jag går i skolan så jobbar helger och lov och jag jobbar kvar på mitt sommarjobb som jag trivs super bra på och har även fått sommarjobb nu i sommar igen där jag va förra sommaren och är timmis så det är super skönt och jag jobbar inom hemtjänsten!
så jag är faktiskt jävligt stolt över mig själv att jag tagit mig upp så långt på egenhand och vilja, jag dricker knappt längre. det är väldigt väldigt sällan jag dricker nu och tycker det är sjukt jobbigt nu när folk dricker i min omgivning. Allt det här var därför jag ville flytta till sthlm för att ta mig upp till ett lite bättre liv!

jag älskar min familj och mina vänner som är äkta!

nu har jag fått skriva av mig litegrann iaf!


Likes

Comments

har skafft mig en lite hund, men den är inte redo för flytt riktigt än om ca tre veckor är den åtta veckor och då får jag äntligen hem honom lilla diesel :) längtar så det inte finns ord men som tur är får jag träffa han när jag vill tills dess :) <>Likes

Comments

fy det har kommit snö under natten och det är hur mycket som helst. Jag verkligen hatar vinter och snö!

Likes

Comments