Update

Nu närmar det sig slutet på denna termin och jag har avklarat samhällskursen och har endast en uppgift kvar att skicka in nästa vecka och sedan är det sommarlov. Jag gjorde högskoleprovet i mars och sökte in till fyra civilekonomprogram så fort ansökningen till universitet öppnade. Beskeden om man kommer in kommer inte för än 16juli vilket såklart gör att jag går på nålar dagligen och känner mig super nervös och lite stressad också. Om jag inte tar mig in måste jag söka jobb eller mer kurser innan jag kan söka in till vårens kurser. Jag är en person som måste känna att jag har koll på allt för att känna mig lugn, denna ovisshet driver mig till vansinne.

Utöver studierna har jag börjar gå på gymmet igen. Jag har inte gymmat sedan 2017 och redan innan det gymmade jag väldigt sällan. Jag har aldrig varit peppad och jag har alltid rört mig tillräckligt ändå. Men 2017 började jag känna av min ångest väldigt mycket. Jag blev stressad och mådde dåligt konstant. Jag behövde alltid vara upptagen för varje lugn stund jag hade fick jag panikångestattacker. Detta och en massa mediciner resulterade i dåliga vanor och viktuppgång vilket jag nu ska försöka ändra på. Jag känner mig så himla peppad på att träna och få röra på mig. Mitt största mål är givetvis att gå ner i vikt och få mer hälsosamma rutiner. Jag hoppas även att träningen kan hjälpa mig att må bättre psykiskt då dessa olika mediciner inte gjort underverk för mig. Jag har alltid haft dålig kondition och dels är detta pga min astma och dels för att jag inte orkat jobba upp den. Springa eller dylikt har aldrig lockat mig. Men jag och min sambo har olika resemål vi vill uppleva och många är att vara ute och vandra för att se nya utsikter och utforska olika platser, detta skulle underlätta med astmamedicinen såklart men lite bättre kondition skulle inte skada heller haha. Jag har även som delmål i detta att orka göra armhävningar och pullups. Det är något jag alltid velat kunna men inget jag förut orkat jobba för.

Som alltid brukar jag skriva att jag ska uppdatera mer men jag har insett att detta är något som går upp och ner och jag har nog accepterat det nu haha.

Gillar

Kommentarer