Stockholm

Onsdag kväll efter jobbet tog jag flyget till Stockholm. Väntade på min buss i 1 timme och 30min innan jag kunde ta mig från Arlanda till Liljeholmen för att möta upp bästa Pudding❤️ när vi kom hem till henne så beställde vi pizza och myste framför lite filmer och massa prat till det blev jätte sent och vi behövde sova!

När vi gjort oss i ordning torsdag förmiddag hoppade vi på buss och tunnelbana och allt vad vi nu åkte för att ta oss till dollar för lite shopping inför baby showern på lördagen. När vi kom hem igen så lagade jag lite mat och sen kom Jasses (puddings man) kusins familj förbi så då blev det även lite vin och massa mys där, super trevliga var dom verkligen!

I fredags när vi gjort oss i ordning så tog vi oss till Tumba för att hämta ut en tårta och sedan åka på kalas för puddings lillebror. Det var såå kul att träffa han ingen, även hennes mamma! Det är ju ca. 2,5år sedan jag såg dom så det var verkligen på tiden!

Efter kalaset for vi till min faster för att äta middag och jag körde då alltså bil från Tumba till Tensta och tillbaka igen, jag var så himla nervös men som tur var så gick det jätte bra! Lite problem med var vi kunde parkera haha men inga parkeringsböter fick vi så det var skönt! Super mysigt att träffa min faster, hennes man och mina kusiner också då det var 6år eller så sedan sist.

Efter vi åkt från min faster åkte vi tillbaka till Tumba där det blev party och hemgång först kring 04.

Lördag så hade vi baby shower😍

Söndag så slappade vi bara och kramades lite extra innan jag skulle iväg till flyget för att åka hem. Ses snart igen hörrni❤️

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men åhhhh vad underbart!! <3

nouw.com/matildaberlin