Ojoj vad tiden springer iväg

Oj vad tiden går fort och jag har som tappat bloggen påvägen. Sedan sist har jag jobbat massor (shocking news right?😉) hunnit ha massa personalfester med cherry gänget, hunnit hänga med mina fina vänner, varit en sväng i Stockholm, har även skaffat mig en Stitch (en liten kisse för ni som funderar vad han är hehe), njutit en himla massa av vädret som de flesta andra och bosatt mig på stranden mina få lediga dagar! Jag slänger in ett gäng bilder här nedan så får ni en liten inblick i vad som hänt och så ska jag försöka ta upp detta med bloggandet igen, om inte annat för min skull då jag tycker det är kul att titta tillbaka senare.


Första bilden är då från första personalfesten med (nästan) alla nya från cherry sen har ni två bilder på mitt hjärta.

Jag fick en fin bukett av Sofia efter att jag var flakvärd under deras student. Har även hunnit äta massor ute men inte tagit kort på så mycket men lite sushi bilder sitter aldrig fel! och tredje bilden är från en dryckeslek från en fest i början av sommaren.

Stadsfesten var sista helgen i Juni och jag lyckades få vara ledig fre-lör och det blev utgång båda kvällarna. Hade verkligen super kul! Spontan färgade även håret några nyanser mörkare och är supernöjd över resultaet (inte dåligt för att ha gjort det själv). Hälsade på baby mamma och min lilla Jj i några dagar, massor med kärlek till dom alltså!!

Passade på att spendera en dag med min faster och mina kusiner också när jag var i Stockholm, blev en hel dag vid stranden. Obligatoriska toalett selfien på flygplatsen får också hamna här samt en bild på stigen jag och Josse var tvugna att gå för att ta oss till grodkällan.

Min vän Carro tog den första bilden på mig när vi satt vid bryggan och såg Daniel Adams Ray uppträda och jag brukar aldrig gilla bilder där jag ler med öppen mun, men gud vad jag gillar denna!! Andra bilden är hur jag och Josse spemderar våra lediga dagar när vi inte åker runt på äventyr. Och slutligen en till bild på Stitch, min böbis❤

Gillar

Kommentarer