Helgen

Jag började helgen med lite jobb fredag 14.30-23 och sedan hade jag och Edvin en liten myskväll med en film och lite godsaker, super mysigt men blev en ganska sen kväll då jag som sagt slutade rätt sent.

I lördags så for vi iväg en sväng på stan då jag behövde kolla vinter jackor för just nu står jag utan och vore skönt att ha en innan det blir super kallt ute haha. Vi gick även in på systemet och köpte en whiskey till pappa i farsdag present, valde efter hur fin flaskan var då jag inte hade någon aning om vad han vill ha haha.

På kvällen åkte jag iväg till Malin, vi drack lite cider och vin, pratade massor och tog oss även ner på krogen en sväng. Välbehövlig kväll att få prata av sig efter 1år ifrån varandra❤️

Sen var det ju farsdag idag. Vi började med fika hon mina föräldrar kl.13 och var kvar rätt länge innan vi gick hem för att hämta bilnycklarna och bege oss mot Edvins pappa. Där blev vi bjudna på middag och sedan massa kakor och stannade även där väldigt länge och bara prata massor. Vi passade även på att gosa med kisse bäbisar!!

Gillar

Kommentarer