Arvidsjaur

I början av förra veckan tog jag min lediga dag en sväng till Arvidsjaur för att hälsa på en kompis. Det var super kallt ute men solen sken så det gjorde absolut inget för det är så himla fint då ju! Vi lunchade när jag kom fram, gjorde lite ärenden på samhället och så tog vi en runda på dollarstore där jag fick med mig lite små grejer hem. Sen satt vi hemma hos dom och bara pratade på i några timmar innan det var dags för mig att köra hem igen.

Denna bild är ju inte tagen från den dagen, men det var ca -25 när jag tog den och hur fint är inte trädet med all snö och solen som lyser!? Och när det är så kallt blir ju snön som kristaller, underbart!

Jag har ju märkt efter att ha missat förra vintern då jag bodde på Malta hur mycket mer jag faktiskt uppskattar årstiderna här i Sverige. Klagade nog mest av alla jag vet på vintern och iår kan jag inget annat än att älska den. Det gör ju inte saken värre heller att tiden flyger iväg, tycker nyss det var nyårsafton och till helgen går vi in i mars, var tar tiden vägen?

Gillar

Kommentarer