Var till frissan här om dagen och klippte håret, sist jag klippte mig var i augusti så det kändes dags nu. Super nöjd med resultatet vilket inte är vanligt haha. Jag brukar vara en sån som är nöjd först dagen och sedan klagar jag i en månad över att det vart dåligt sen tycker jag det är helt ok när det växt lite till haha, jätte konstigt!

Jag har ju så himla rakt hår, har lite vågor bak på huvet men väldigt rakt över lag och lockar jag håret så faller lockarna ur efter någon timme oavsett hur mycket produkter jag har. Så nu har jag börjat fundera om jag ska prova permanenta håret, känns super spännande men tänk om det inte funkar? Jag vill inte lägga ut 1500-2000kr på att permanenta håret om det bara håller i en vecka.. nä jag får nog fundera lite mer på den haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var på stan igår och fixade lite ärenden och tog då också tummen ur och fick in på gymmet och köpte mig ett gymkort. For sedan iväg med kvittot till kontoret så jag får tillbaka det från friskvårdspengen vi har. Jobbade sedan 19-08. Efter jobbar så for jag imorse till gymmet, har tänkt köra ordentligt nu och inte sår 2-3ggr i månaden vilket det blev under gymnasiet haha. Jobbar 8-15 imorgon så ska svänga in på stan och ta en fika med Josse och sen efter det ska jag in på gymmet när jag ändå är där. Och sen jobbar jag 21.30-02.30 igen på kvällen.

Likes

Comments

Ojojoj vad tiden springer iväg från mig. Sedan senaste inlägget har jag mest bara jobbat och uppfattade nu att det var 14 dagar sedan jag sist skrev något här. Opps.. som sagt mest jobbat sedan årsfesten, både på mitt assistans jobb samt cherry.

Ikväll var jag iaf på bio med Linnea, vi såg fifty shades freed. Såå bra! Gillar alla tre filmer och rekommenderar er att se dom. Så bra haha!

Vi har hunnit ha det super kallt, närmare sagt -28 som mest om jag inte minns helt fel, det suger haha meeen det är ju så himla fint när det är kallt. All snö som ligger ute blir som kristaller och det lyser så himla fint av solen!

Jag tatuerade mig förra veckan också, fortsätter att fylla i min stora på benet, väntar på att den ska läka helt så ska jag försöka mig på att ta en bra bild av den.

Likes

Comments

I söndags var det dags för den årliga personalfesten för alla som jobbar på cherry och som räknas till den norra delen av sverige. Vi var framme på hotellet kring 15, gjorde oss i ordning och började dricka lite av all alkohol vi hade med oss. Kl.17 var det mingel och fördrink, prisutdelning och sedan kl.18 musik quiz. Quizet var lite tråkigt haha men det andra var super mysigt, middagen serverades kring 20 och sedan var det party heeela kvällen. Hotell frukosten serverades 06 och då satt en stor del av gänget där innan det var dags att sov. Jag hade sen utcheck på rummet vilket var ett så bra val, vi hade ju aldrig tagit oss hem annars haha.

Blev inte super mycket bilder under kvällen, hade som fullt upp med att vara där och inte med att pilla på mobilen haha, men bjuder på de få jag hade!

Likes

Comments

Efter jag kom hem igår började en släng av migrän smyga sig på, tog mina tabletter och la mig, vaknade mitt i natten av att det blir 100 resor värre så tog nya tabletter och försökte somna om. Efter inte så många timmar sömn klev jag upp för att jobba 9-15 (fick sluta 13) och sedan for jag iväg på rusta för att köpa lite små fix som bl.a. kuddar till soffan. Blev super nöjd med de jag hittade dessutom!

Jag bytte bort mitt kvällspass då jag haft huvud värk hela dagen så kändes det klokt att vila lite så efter jag kom hem har jag hängt i soffan mest hela tiden. For iväg en sväng för att kika in hos de nya som gör sina första egna pass i helgen men allt såg prima ut för så behövde inte vara ute längre än 45min. Väldigt skönt! Nu ska jag krypa i säng och hoppas att jag mår ytterligare lite bättre imorgon. Natti på er❤️

Likes

Comments

Första gången på riktigt länge (förutom nyårshelgen) som jag är ledig en fredag. Hade väll tänkt göra massor egentligen men så blev inte fallet. Slappade hos mamma och pappa hela dagen och sen kring 18 for jag in till stan för att möta upp några för middag på O’Learys. Super trevligt och verkligen något jag behövde, följde sedan med på fest man satt där men lite läsk istället för alkohol då jag har dubbla pass att jobba idag hehe.

Likes

Comments

Gårdagen började med jobb 8-16, en väldigt lugn jobb dag i vanlig ordning men tiden gick hyfsat fort ändå.

Klockan 18 så skulle vi på Cherry träffas hon Malin för middag och spelkväll, super mysigt! Vi lagade lax och pasta och spelade sedan en del sällskaps spel, nackdelen med att spela med varandra är att alla som jobbar på Cherry är så himla tävlingsinriktade så ingen vill ju förlora haha.

Likes

Comments

Jag har nu äntligen bytt ut min iPhone 6 mot en iPhone 8 plus. Kan inte säga så mycket om jag gillar/ogillar den än men oj så skönt det är ändå med en ny telefon! Bytte även färg från guld till silver, inget märkvärdigt byte så men en liten uppgradering hehe.

Försökte få in en bild från Google här men lyckades ej lista ut hur jag gjorde så det får vänta till jag listat ut hur jag sparar ner bilder på mobilen..

Likes

Comments

Innan helgen träffades jag och några andra som jobbar på cherry i Skellefteå för att ha en träningskväll då vi bytt marker nu efter nyår och ville prova spela med de nya innan första passet. Vi alla farade att det skulle bli jätte jobbigt och super svårt, efter 10min kom vi på alla tricks för att göra det så enkelt som möjligt och efter det gick det som en dans på rosor! När vi hade tränat klart gick vi på olles en sväng och käkade lite och sedan bytte vi ut olles mot Pinchos för efterrätt där haha.

Likes

Comments

Nyårsafton spenderades också nere i söder. Vi gjorde middag och efterrätt men hann inte med efterrätten innan skjutsen var redo att plocka upp oss haha. Vi åkte till lokalen som de hade hyrt (alldeles för stor för hur mycket folk vi var där) och hade en super rolig kväll.

Likes

Comments