Header

Igår beställde jag en ny bikini till sommaren! En turkos Triangl bikini! Sjukt snygg och jag längtar tills jag får den! 😍 Och nästa vecka på torsdag ska jag ÄNTLIGEN tatuera mig igen!!! 😃😃😃 Bild kommer då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå! Ni kanske har märkt att jag har varit frånvarande de senaste dagarna. Jag är nämligen uppe i fjällen med min goda vän Sofia. Vi kom i fredags och imorgon åker vi hem igen. Tråkigt :( Men det ska faktiskt bli ganska skönt ändå att få komma hem till vardagen igen. Det har varit underbara dagar här uppe. Mycket skoteråkning, film och massa mys. Det har blåst som F** men vi trotsade allt och gav oss ut ändå! :) Hoppas ni får en trevlig kväll! Kram

Likes

Comments

Hej allihop! I know, jag har varit väldigt frånvarande på bloggen, men även på det privata faktiskt.. Jag har gått hemma i som det känns en hel evighet, dvs i flera veckor.. Kände att jag bara inte orkade jobba... Det är ingenting jag vill prata om, men det har varit mycket tankar hit & dit kan jag lova.... Nog om det, hur mår ni?! :) Hoppas iallafall att ni mår bra. Idag, måndag har jag inte gjort ett dyft. Bara varit. Och på torsdag bär det av till mitt hjärta Isabelle igen. Ska träffa kuratorn så jag passar på att träffa henne ❤️ Förresten, jag agerade modell förut på jobbet, och fick några riktigt bra bilder som jag blev jättenöjd med! Nä, nu orkar jag inte blogga mer, skriver till er imorgon igen.


Likes

Comments

Nu har jag äntligen blivit ägare till en Iphone 6 plus!! :D

Likes

Comments

Godmorgon!! Varit vaken sen 9, men ligger fortfarande under täcket i soffan och kollar på tv. Idag ska jag inte göra något alls.. Bara mysa och kolla på film med mig själv. Och smaska på godis såklart! (Y) Och igår kväll skulle jag se "Fantastic four" på 4:an.. Men så blev det ju inte... Råkade somna och vaknade halv 2, dvs att jag missade HELA filmen.. Känner mig så duktig.. inte.. Aja, ha en bra dag! :)

Likes

Comments

... dessa 2 plagg som fick följa med hem igår + 2 nagellack (Orange & Turkos)

Ska även hämta paketet från Junkyard senare ikväll! (Y)


Likes

Comments

Blev sjukt nöjd med tatueringen. Det blev MYCKET bättre än förväntat!! Var tycker ni? :) Puss

Likes

Comments

Idag är det en sån dag då man bara vill ta det lugnt och ha det riktigt mysigt. Ligger själv i soffan, under mitt varma täcke & kollar på tecknat. Det är det bästa jag vet :) Tecknat! (Y) Men tyvärr så måste jag snart pallra mig upp. Ska ner till tvättstugan och tvätta 2 maskiner.. Jag som låg så bra här.. Men jaja.. Hörs senare! Kram

Likes

Comments