Min midsommar spenderades först på jobbet mellan 12-16, sedan med mina närmsta och hade det riktigt mysigt. Timmarna gick så himla fort och var inte ens hemma förrns vid 4, äääälskar att gå hem när det är ljust ute. Somnade gott med O bredvid mig. Drömmen hade dock varit att dra ut till någons landställe, och fira värsta midsommaren men det får bli något annat år.

Idag degade jag i sängen tills åtta på kvällen, mådde bajs men fick något ryck att jag skulle dra ut med Hannah och Alex. Hetsade med livet och satt på bussen 30 minuter senare. När vi väl kommer in märker vi att alla jävla ställen är stängda idag, men vaaa lixom. Blev drinkar på Vapiano och sedan nästa tåg hem, värt. 


Råkade få med mig en väska hem för några dagar sen, hur fräsch?

Likes

Comments


Låter dessa bilder av alla tusentals som tagits tala för sig själv :)) hej Sara

Likes

Comments

"kom tillbaka om det inte blir bättre" 

som han sa, åkte jag till akuten igår eftersom jag fortfarande mår bajs. Fick sitta och vänta strax över 4h på att träffa läkaren. Efter 5 minuter blev jag hemskickad igen, utan att han hade tagit några prover eller något utan det "är tydligen ingenting" ??? blev så jävla sur, för nu sitter jag fortfarande här med ont i min mage.

Seriöst. 


Likes

Comments

Bra jinx i inlägget under.

Några timmar efter jag publicerat inlägget blev jag sjuk IGEN, spenderade kvällen på toalettgolvet. Seriöst, är så fruktansvärt less på mitt immunförsvar. Vill bara må som vanligt igen. Kan inte äta vanlig mat utan att må SJUKT illa, har ständigt ont i min rygg och nu det här. 

Blev väckt av att pappa runt fem och har varit vaken sen dess. Så ni kan tänka er själva hur den här dagen har sett ut. inte bytt om från min pyjamas än , o har inga planer av att göra det heller :) 

Skulle egentligen jobba och gå ut ikväll but no, ska ligga inne och tycka synd om mig själv istället. tycker faktiskt att jag får göra det idag.

Likes

Comments

har haft en sååå bra dag idag. Fick bättre betyg i två ämnen än vad jag trott och skrev alla rätt på ett omprov i företagsekonomi - det ni. Efter skolan åkte Sara och jag in till stan och kollade i butiker, tänkte hålla hårt i min plånbok men kom hem med ett par Ray ban rikare :/ 

Mötte upp min kille för en middag, vi "firar"trots allt x antal månader idag, inte för att vi firar men jaa ni förstår haha. Mysigt var det iallafall.

Nu ska jag möta upp felicia och ha myskväll och imorgon är jag ledig, LOVE LIFE.

Likes

Comments

Snart kommer taxin o hämtar oss, åker till Palma i en vecka nu med mami. Ska bli sååå skönt att komma bort, dock mindre skönt att det ska regna alla dagar :))) jaja


Likes

Comments

Var ledig från skolan idag, hur skön?  Har sagt varje dag att på onsdag då ska jag plugga. Vad tror ni jag gjort idag, inte ett shit?? :)) Jag är seriöst sämst, eller bäst på att skjuta upp saker. 

Ska snart åka till jobbet 17-21:15 som vanligt. Har inte jobbat på sååå länge, över 2 veckor tror jag (?) tror inte jag har varit ledig såhär länge sen jag började jobba. Tänkte ta ett varv i centrum  innan jag börjar och leta efter något fint, känner behov av något NYTT och FINT.  Hittar iofs aldrig något där men men. 

btw är det där nedanför världens godaste smoothie, bästbästbäst.

Likes

Comments

Idag har varit en typisk söndag. Städat i princip hela dagen. Dammat, dammsugit, tvättat golvet, bytt lakan, putsat fönsterna och så vidare. Mindre kul men såå värt när det är klart. Kan säga att det var väl behövligt efter den här helgen, hittade flaskor överallt haha. LÄST har jag också gjort idag, tagit ett långt bad och fixat lite bankgrejer. 

Imorgon har jag NP i engelska, inte mitt favvisämne direkt men det är skönt att det snart är över - för då är det inte långt kvar till sommarlovet!! Nästa fredag åker jag till Palma föresten.  Om ni undrar. h

Huuur mycket fint har jag inte fått av min släkt och vänner.

Likes

Comments