Nya favoriter!

Fått hem dessa snyggingar nu. Köpte de billigt på dreamforthis.com, tog väl ungefär 10-15 dagar att få hem dom. Men grymt nöjd är jag, bra kvalité & BILLIGA. Ett tips till er som tänkt köpa dessa, ta en storlek större för dessa är lite små i storleken. :)

Likes

Comments

Pastasallad med räkor, bröd & vitlökssmör. 

Likes

Comments

Nu är man nyss hemkommen från jobbet, så nu var det helg igen. Veckorna bara flyger förbi! Idag har man inte haft mycket energi alls så väldigt skönt att komma hem till soffan. Blir en lugn fredag med youtube & serie. Även om jag blir ganska så rastlös direkt så är de skönt med en helg utan planer. Men nu startar vi helgen med ett bad & sedan ska jag klicka iväg en beställning från h&m innan jag börjar med lite fredags käk. 👌

Likes

Comments

Första arbetsveckan efter semestern är avklarad, mycket seg har man varit innan man fick in rutinerna igen. Men igår efter jobbet fick det bli en dusch och börja fixa sig direkt för sen kom syster hit innan vi skulle åka lite cheva. Avslutade kvällen/natten med inflyttningsfest. Lyckad kväll!

Idag har jag tillbringat mestadels av dagen i tvättstugan & soffan. Syster kom hit idag också så vi lagade ihop tacos, pratade lite skit & kollade på tvn. Och blir väl antagligen soffläge resten av kvällen också. En lugn lördag, bra skönt efter en utekväll!

Likes

Comments