Helgen

Halloj!
Denna gång är det inte längesen jag uppdaterade bloggisen, ovanligt för att vara mig haha. I helgen har jag somsagt haft en jobbhelg. I fredags kväll jobbade jag med Elina som jag nämnde i förra inlägget och även kocken Fredrik, vi hade en lugn kväll med endast 20 gäster totalt på olika sittningar. Vilket var så skönt! Elina och jag fick till och med lyxa till det med efterrätt som Fredrik bjussade på, äppelkompott med färskostcremé, kanel crunch och saltkolasås är det ni ser på bilden nedan. Mums! Det var minst sagt en smidig kväll så vi fick stämpla ut innan klockan slog 23 till och med, det gillas🤩 Efter jobbet körde jag hem till Wille i vanlig ordning och vi gick och la oss ganska direkt.

Lördagen därpå så började jag jobba vid klockan 15, jag hade en väldigt fullspäckad kväll med 38 stycken gäster på olika sittningar under kvällens gång. Men kvällen gick bra trots allt, det var lite stressigt men det funkade. Jag jobbade med restaurangchefen igår, Fredrik och sen hade vi även en ny tjej som provjobbade med oss. Vilket var väldigt kul!

Idag söndag så har jag varit ledig, skönt! Wille och jag startade dagen med en timmes prommis vid älven, när vi sedan kom hem till läggan igen lagade jag burgare och pommes till lunch. Vid klockan 13 åkte vi sedan på kalas hos Willes moster, vilket var mys! Resterande delen av den här söndagen har vi egentligen bara chillat och kikat på massa film, sedan har vi också haft lite sunday self care och haft ansiktsmask haha nämen. Precis som en söndag ska vara med andra ord, enligt mig😉

  • Vardag

Gillar

Kommentarer