Allmänt, Fint i livet!, Fläng o sväng med vänner!

Förra veckan hände väl inte så jätte mycket vi var pch kollade på skräckfilm tillsammans och umgick under veckan. I helgen har det bara varit lugnt var inte mycket i skolan förra veckan då jag varit sjuk. var till skolan i måndags och i torsdags, på torsdagen så vat vi och kollade på Emil Jensen kan inte säga exakt vad de är han gör men googlar ni så förstår ni!. vi satt och lyssnade på honom i 2h, åkte hem och tog helg. Så nu är jag mycket piggare från förkylningen, hostan har börjat ge sig!! :) (äntligen).

Just nu sitter jag på bussen påväg in till Katrineholm, ska sova hos finaste inatt och umgås med några stycken till. (lång historia). Ska iallafall bli kul!! men först blir det ett stop vid macken :).

imorgon är de dags för skolan igen. Så vi får se vad den bjuder på :).

nej jag uppdaterar senare i veckan vad som sker mer!

hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fint i livet!

Förra veckan var toppen!! :)
Jag hittade mer kontakt med en speciell person som får mig hur glad som helst! Vi träffades och umgicks :). Vi pratar varje dag och för varje dag som går så lyckas han alltid få mig så glad!! 😃😃😃

Fick spendera några dagar med honom!! det var en fin helg som jag inte haft på länge!! ☺️☺️☺️

Vaknade på ett fint sätt idag, han vaknade tidigare och när han ska väcka mig lägger han sig på mage brevid mig och tittar på mig ☺️☺️😍. Klev upp tog min morgon cigg och gjorde mig i ordning, åkte till skolan.

Efter skolan så åkte vi tillbaka till stan, följde med jessika till espresso house, sedan gick jag vidare för att sätta mig på stan vid cafét 😊
Fick träffa den fina igen han kom dit och sa hej ☺️☺️ blev så glad!! ☺️☺️

hela helgen har varit positiv och idag förutom att hostan och förkylningen har hälsat på 😔
hostar som bara den... och det är bara början 😕

nej nu ska jag sova och hoppas att jag får någon sömn inatt iallafall 😕😕😕

Puss! 😘

Likes

Comments

Allmänt, Fint i livet!

Hej!

Nej nu ska jag bli bättre på det här! Har bara glömt bort det hela tiden... Men det ska bli ändring på det här!

Vad har skett sen jag kom hem från tivolit. De är några månader sen... Och det är mycket som har hänt. Jag bodde inneboende hos en tjejkompis ett tag och vi började gå till ett café och snacka med han som jobbar där som är nu en av mina närmaste vänner haha. Fått lära känna andra härliga människor som är där (dagligen) också och en av dom har en av mina vänner hittat som sin kärlek!.
Började även hjälpa till lite där på cafét en kort stund, efter ett tag blev jag kallad på ett möte med arbetsförmedlingen angående en start på SMF på Åsa Folkhögskola. SMF är att dom ska försöka få en att bli studie motiverad. Åsa är den bästa skola jag har gått på! Blev motiverad direkt när jag började där, då ansökte jag och 4 till i från SMF till Allmän kurs, där det hela börjar.

Allmäna började 9 Januari. Första veckan hade vi en intro vecka som ledde att vi skulle lära känna alla. En skön slapp vecka som var helt okej!. Veckan där på så satte vi igång studierna! Jag tycker att det funkar helt okej faktiskt. Vissa lektioner har jag med några jag känner igen, Men man är aldrig ensam!. Nu är vi inne på "andra" studerande veckan... och hoppas att allt fortsätter framåt.

Idag har det varit en rätt okej dag lite seg bara.. men nu är det äntligen kväll och sängen ser mer välkommande ut!! blir nog att titta lite på telefonen sedan säger jag god natt!!

God natt till dig som läser denna just nu!


Likes

Comments

Just nu sitter jag och halv sover! har inte kunnat sova någonting mer än 1h 30 min på hela natten... yay! En lång dag framför mig som kommer att sluta med att jag kommer somna och så var den dagen borta! men får försöka hålla mig vaken så länge som möjligt! haft en bilresa på hela natten... så ska bli skönt för att få komma dit man vill igen!

Nej har faktiskt ingen ork till att skriva mer nu så detta får bli ett kort inlägg!

ha en trevlig morgon o en underbar dag! Hoppas att ni har sovit gott iallafall! :)

Likes

Comments

Allmänt, Fint i livet!, Tankar

Hej hur mås det där ute?

Jag sitter här i min egna lilla värld som jag gör ganska ofta när jag inte har något att göra.. Just nu har jag väldigt mycket folk runt om mig med full musik och fyrverkerier igång, samtidigt som tankarna är ute och flyger runt huvudet.. jag är den som kan sitta och fundera väldigt mycket på hur livet verkligen är och hur det kommer bli i framtiden eller hur den kommer att sluta, det kan bara komma upp hur morgondagen kommer vara. Jag funderar på mycket över vad jag har valt för beslut och varit som person i livet. Jag drömmer mig bort väldigt mycket. Många som inte vet vad jag verkligen tänker på för det stannar i mitt huvud. När jag tänker så går det så många tankar runt i huvudet så att jag blir trött på det men kan inte hjälpa det.. Men att leva med att ha 100 tankar under 5 minuter. Ni vet när man vill fundera på något som man vill och försöka fokusera sig på det.. det brukar hjälpa mig att drömma mig bort i en annan värld när jag ska sova.. men väldigt ofta sker det att något annat ploppar upp i huvudet på mig. Som nu när jag ska skriva så har jag svårt för mig att konsentrera på vad jag vill skriva mycket annat kommer upp i huvudet så jag vet snart inte vad jag vill skriva. Jag tappar bort mig i mina egna drömmar i mina egna tankar..

Idag är en sådan dag jag tänker på allt i livet.
Jag har funderat massor på den senaste tiden på allt om dom som är omkring mig och dom som står mig nära o mig själv. Jag kommer aldrig fram till något exakt beslut.
Men nu har jag faktiskt pratat ut om hur jag mådde och kände och fick se en förändring och blev så glad av att få slippa fundera på att om det alltid skulle fortsätta som det vart, Men nu slipper jag det för det har visats förändring. Jag har försökt att förklara tidigare men inte blivit hörd istället och jag har då istället gett upp, men sen blev det nog och jag försökte en gång till.. och med det tänker jag aldrig ge upp hoppet igen! uran bara de styrkan i det hela och kämpa mig igenom det och visa att jag är stark för jag är jag och ingen annan kan säga att jag är någon annan. Duger inte jag till att vara din vän. Så finns det ingen som tvingar dig att vara min vän. Jag bryr mig om dom som är ärliga och finns här för mig som jag finns för dom! Är jag inte värld dig så är du inte värld att visas som vän för mig.
Jag saknar en viss person att prata med väldigt mycket just nu.. har inte funnits så många att prata med här!
Har fått prata med min syster idag som jag verkligen saknar så sjukt mycket och som alltid finns där för mig! Hon är den bästa systern man kan önska sig! Är så glad att jag har henne i mitt liv och kan kalla henne för syster! Även när vi pratar i telefon och vi inte pratar exakt hela tiden utan det kan gå många minuter innan vi ens säger något igen så känns det bara skönt att veta att hon finns i andra änden. Jag saknar min familj så otroligt mycket just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har en tanke som aldrig vill försvinna förens den dagen det är över och när jag vet att allt är bra. Jag går runt och tänker på det hela tiden.. Men jag är bara orolig och hoppas att det är som vi tror.

Nej nu tänker jag inte skriva mer om detta.
utan nu hoppar jag över till annat gamalt vanligt prat.

Vad som skett idag!
Idag har jag bara varit väldigt trött och tagit det lugnt. Vill bara ta en dusch,packa väskan,sova så att man kan vakna och få städa rummet och lämna campingen! Just nu är jag så trött och måste vänta ytterligare i 1 timme innan jag ens kan komma tillbaka till campingen.

Jag hoppas att kvällen slutar lika bra som dagen har varit. Nu ska jag bara fortsätta o fiffla på mobilen så tiden går snabbt.

Godnatt på er där ute.
Vill ni läsa något eller om ni undrar något så hör av er! Kommer besvara så gott jag kan!

Likes

Comments

Bilder!, Familj, Kärlek

Har verkligen haft en toppen sommar förutom det som skett lite då och då!

Men fått träffa så nya och olika men ändå lika människor!
Haft skoj o stoj varje dag! Man kan inte önska sig bättre vänner än det här!
Vissa har man fått reda på vilka som är äkta och inte.

Hoppas att slutet av sommarn och resten av året slutar lika toppen!! :D

Nu kommer det bilder av Sommaren 2016!

Likes

Comments

Bilder!, Fint i livet!, Kärlek

Hejsan!!

Som sagt jag ska försöka bli bättre på det här! Idag har humöret inte varit på topp.. men det tänker jag inte prata om utan jag tänkte inte skriva om något speciellt utan bara se till att komma igång igen. Jag har haft mycket problem att försöka lösa så inte riktigt haft tid att skriva..

Ja i år ser det ut som en fin sommar iallafall! 😘 Jag har klantat mig som vanligt varje sommar.. har ramlat och skrapat upp knät.. när ska man lära sigatt inte ramlabo snubbla så mycket Haha. Ja dom som är med eller runt om för övrigt får ju ett gått skratt och ett gott skratt förlänger ju livet😉 så om jag hjälper till på så sätt så glädjer det mig med haha står ju själv sen och skrattar av det.. 😂

Hur är eran sommar? Vad ska ni göra har ni några planer?

Ska se om jag kan slänga in några fina bilder..

Nu ska man försöka sova! Inte lätt när man har en visdomstand som försöker dyka upp! Det gör så otroligt ont! Så inte mycket sömn om nätterna för smärtan!! Någon som haft likadant hur gjorde ni? Jag tar en ipren men det går ut under natten så vaknar jag av smärta...


Nej godnatt på er och ha en fortsatt trevlig sommar! 😘✌👋

Likes

Comments

Allmänt, Fläng o sväng med vänner!, Filmstund

sitter hemma hos en vän och tar det lugnt! haft möten hit o dit :)

men snart kanske man får börja plugga serviceutbildningen :).

idag har det inte skett sådär jätte mycket. var till ett möte där dom tänkte lägga upp en helt annan planering men när jag berättade om vad jag och arbetsförmedlingen kommit fram till så har skulle vi avvakta med den biten och se.om jag får börja gå på den utbildningen! :)

nej är helt slut i kroppen efter att bars ha sovit max 1 timme eller 2. Så inatt hoppas jag på sömn!.

snart inväntas en stund med härligt folk igen!! :) ska bli kul att få umgås med dom!.

Det har hänt något gott under tiden också men det får stanna hos mig och dom som vet för nuet :).

just nu sitter vi och kollar på terminator på tv! kanal 6 om ni vill titta så hittar ni den där!.

min mobil som jag hade gick sönder så har en ny nu och hoppas att den inte går sönder. så därför jag inte kunnat skriva något på ett tag.

VILL NI LÄSA NÅGOT HÖR AV ER. SÅ KOMMER DET UPP HÄR!

puss på er där ute och ha en fin kväll! :-)

Likes

Comments

Fläng o sväng med vänner!, Fint i livet!

Godmorgon!

Vaknade 7:30 idag och tagit det lugnt! Idag blir det en toppen dag! Idag ska jag få träffa vänner som jag inte har sett på ungefär ett halv år!! Ska bli riktigt kul! Haha är nervös men vet dock inte varför!! xD

Men det kommer gå bra! Nu ska man bara vänta på att tiden är inne så man får se dom! :)

Nej nu ska jag göra lite annat vi hörs! Hejdå! :)

Likes

Comments

Tankar, Allmänt

Idag har jag fått lite att tänka på!

Jag var på möte med arbetsförmedlingen idag och vi pratade lite om vad jag skulle kunna tänkas göra! Och vi kom fram till att börja plugga! Så att jag får en utbildning! Tycker jag låter skit bra och är taggad för lite plugg igen.

Men sedan måste jag välja inriktning.. På följande
- butik
- resturang sak
- städ
-telefonist (eller nått sånt)- men den har jag räknat bort kommer inte att välja den delen

Men jag vet inte riktigt vad jag ska välja! Så har lite att fundera på! Och man skulle få göra praktik på de, så jag hoppas att praktiken hjälper en massor så att man kan få hjälp om vad man ska välja!.

Imorgon har jag möte med soc. Så hoppas att det blir ett bra möte där också! Så att man får känna sig taggad!.

Nej nu tänkte jag faktiskt inte skriva mer då jag ska upp tidigt imorgon så jag ska starta ett avsnitt av teen wolf och sedan sova!

Godnatt alla där ute!
Puss på er! 😚

Likes

Comments