Hallå igen!!

idag har jag haft fullt upp även fast jag inte gjort så mycket egentligen?? Dagen började med att jag vaknade vid 11 för att göra mig i ordning, och sedan åka mot stan där jag skulle träffa min jobbcoach. Jag skulle egentligen behövt gå upp kl 8 men vi ändrade tiden, thank GOD. Är så sjukt trött på morgonen vilket också kan påverka mitt humör tyvärr. När jag var klar med mötet var klockan ca 2 och jag tog en sväng på stan för att fixa några ärenden till en resa jag snart ska på!! Till sist började jag röra mig mot jobbet för ett 4h pass och mer än det har jag inte hunnit gjort idag? Det känns inte som att jag har gjort NÅGONTING men ändå är jag helt slut i kroppen och klockan är redan 10. Men så är vissa dagar!

Måste verkligen ta tag i mina dåliga matvanor också då det på bilden var det enda jag åt idag, så när jag kom hem var jag så hungrig att jag stoppa i mig allt jag kunde hitta i kylen :-) skärpning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har sååå många gånger startat bloggar, som jag hållit aktiv i någon månad och sedan tappat intresset för. Detta av många anledningar, men till största dels tror jag det är att jag inte riktigt kunde vara mig själv. Men idag fick jag för mig att jag skulle starta upp denna blogg igen, främst för att få skriva av mig men också för att dokumentera mitt liv. Denna gång tänker jag inte bara göra inlägg där jag får allt att låta tipptop, utan att verkligen skriva utifrån mitt mående. Inte krydda till allt så det låter bättre än det är, men inte heller få allt att låta negativt (är negativitetens mamma ;)!!) Men först och främst kanske ni undrar vem jag är!

Mitt namn är Johanna Norman och jag är en 19årig tjej som bor i Gävle. Jag tog i juni studenten efter 3 tuffa år på gymnasiet med en depression som försvårade min vardag otroligt mycket. Trots det tog jag studenten med helt okej betyg i alla ämnen vilket jag är så stolt över!! Så vad gör jag nu? jo jag söker jobb för fullt, jag har redan ett "extrajobb" där jag får pass då och då, men det klarar man sig inte på i längden. Så därför är att söka jobb något jag lägger mycket tid på just nu. Jag håller öven på att ta körkort, vilket jag kämpat med rätt intensivt i ca 1,5 månad nu. Resterande dagar degar jag mest runt om jag inte hittar på något roligt! Jag HOPPAS att ni som kikar in vill följa med mig på mina äventyr, slöa dagar, tips och trix och massa roligheter.

nu ska jag försöka förstå mig på hur allt detta med blogg fungerar och hur man designar lol, vi ses!!

Likes

Comments