Header

Nu sitter vi på barnakuten med Albin pga sina höga feber. Just nu har han fått flytande Alvedon och ju väntar vi på att den ska göra nytta och så får vi se. Hoppas min pojke blir bra snart! 😕

Likes

Comments

Idag kom jag hem vid tolv och då myste jag med barnen eller Althea för Albin sov. Vid tre så åkte vi till sjukan pga Albins feber som var väldigt hög..

Vi var väl påväg hem igen vid fem typ och då drog vi till svärföräldrarna och här har vi varit sen dess.. Idag ska vi sova här pga att jag är så osäker när det gäller Albins feber..

Men nu sover båda barnen och får hoppas att det blir en bra natt men det är sånt som märks.. ☺

Likes

Comments

Idag drog vi hem vid tolv ca och fyfan vad skönt det var att komma hem efter 4 nätter borta.. Vi har bara tagit det lungt hemma och bara myst, jag plocka iordning lite hemma och bara allmänt dog i soffan.

Älsklingen kom hem vid ca 3 och då hoppa han och althea in i duschen. Första gången på nästa 2 år så det var kanske på tiden kan man tycka! :)

Middagen fick bli onyttig så vi beställde pizza vid ca fem för att vi skulle.hinna äta innan vi gick på föräldramöte på altheas dagis. Det gick jätte bra men lite nervöst var det ju! känns bra att man fått lära känna några fler mammor på hennes avdelning oxå. :)
Likes

Comments

Nu sover äntligen båda barnen efter lite tjat och gnäll! Så nu tänkte jag oxå ta det lungt och vila huvudet känner jag! Men snart åker dom till mormor i ca 2 timmar så det är behövligt! :)


Likes

Comments

Hello!!

Vi har varit hos Felicia dom senaste dagarna pga att jag inte har mått så himla bra.. Sen så har bloggen fått lida pga det oxå!

Idag så vaknade vi halv åtta och gick såklart upp men död som jag var så sega jag mig på soffan.. Sen dess så har vi bara varit här och busat. Jag vet inte vad jag ska skriva helt enkelt. Vi har ju inte gjort något speciellt liksom, Men men! :)

Vid 4 kommer mamma och hämtar barnen för jag och Felicia ska ut och äta, äntligen! hahah! Vi har känt varandra i snart 8 år och har ALDRIG varit ute och ätit på restaurang tillsammans.. 😂😂😂

Uppdaterar under dagen!


Likes

Comments

Dagens bästa!!
Detta ligger vid små godiset, haha! Var rädd om era tänder på dom små! 👍


Likes

Comments

Hejhej!

Ligger just nu i soffan och bara tar det lungt. Althea är på dagis och Albin och Ina ligger och sover.. Inatt så har Albin skrikit de mesta hela natten så knappt nån sömn, feber har han troligtvis oxå åkt på. Mammas lilla prins! 👎

Idag när jag lämna Althea så börja hon gråta, usch kan säga att det kändes i mamma hjärtat. Men nu har hon det säkert bra på dagis, hon älskar sina dagis kompisar! :)

Bild från igår på Albin ✌

Likes

Comments

Hello!!

Idag vaknade vi runt 7 men jag råkade somna om till halv åtta så det var väl bara att springa upp och väcka Althea och klä på henne och gå till dagis. Eller idag var det älsklingen  som lämna henne men när han kom hem så gick vi och la oss igen, jag skulle villa men så blev det inte. Vaknade vid tio i elva så det var bara att springa till dagis igen och hämta tösen. HAHA! Det är inte bra att vara trött!! 

Iallfall sen åt vi lunch och barnen sov middag till ca 14.00 och då packade vi väska och tog en sväng i regnet till svärmor och svärfar.. Här bjöd dom även på mat, super gott var det!! Nu så drog Ina och Tindra på cirkus så vi sitter bara här och tar det lungt..  Vi ska väl dra hem om en stund eller så för idag ska Althea i säng tidigt även jag ska tänka på det.. :) 


Likes

Comments