Extremt dålig uppdatering på senaste tiden... menmen, spenderade helgen i Orlando med Mau för att fira alla hjärtans dag i förskott. Körde dit i fredags efter skolan men er tog lite längre tid än väntat så vi hann bara checka in på hotellet snabbt innan vi åkte och åt på min favorit restaurang cheesecake factory.

Lördagen spenderade vi vid poolen på förmiddagen för att sedan åka till Disney Springs på eftermiddagen där vi strosade runt och tittade på alla fina saker och butiker.

Idag checkade vi ut vid elva tiden och passade på att åka en sväng till ett jätte stort outlet mall i Orlando. Blev en del fynd men det var väldigt varmt att gå runt utomhus i flera timmar.


Överlag en perfekt helg & hotellet vi bodde på var sjukt fint så det gjorde allt ännu bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden men skyller det på att det har varit lov... Det var iallafall 3 mysiga veckor hemma i Sverige med vänner och familj. Nu är jag dock tillbaka i värmen, eller ja ett är ju "vinter" o Florida... går dock inte att jämföra med Sverige haha.


Läser bara en kurs kallad "gender and sports" nu i fyra veckor och sedan börjar vårterminen och allvaret igen... ska bli bättre på att ta mer bilder iallafall och uppdatera er där hemma! 

Likes

Comments

Tillbaka i skolan igen efter ett super härligt lov. Bodde hos Abby och hennes familj de första dagarna och fick uppleva min första riktiga thanksgiving. Vi sprang ett 5k lopp på morgonen så att vi senare mitt kvällen kunde kränga kalkon och massa annat gott.

Träffade dessutom Wester och hennes lag en sväng som kom ner från Alabama under lovet. 

I fredes åkte jag till tampa för att hänga med Caroline och passade på att shoppa lite under black friday. Vi hade en riktigt Svenne helg då vi käkade köttbullar på Ikea OCH lagade svensk tacos. Riktigt gott!

Känner mig ganska återhämtad nu och redo för de två sista veckorna i skolan innan jag checkar ut för jullov och kommer hem till Sverige!

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort. November är snart över vilket innebär att julen närmar sig!!! Först är det dock dags för Thanksgiving här borta och vi har lov från och med imorgon. Det ska bli fruktansvärt skönt att koppla av lite och hitta på lite roliga saker!

Helgen som passerade var väldigt rolig men det har blivit kallt här borta.... Igår var temperaturen nere på 13 grader vilket vi inte är vana vid här. Funkar inte riktigt att gå runt i shorts då inte... Däremot kan det vända väldigt snabbt och stiga upp till 25 grader igen så jag ska inte klaga. I helgen har vi varit på en slags festival/konsert, chillat ute på Kappa field, myst med brasa och spelat kickball. En mysig men händelserik helg med andra ord!

Nu ska jag göra klart mina sista arbeten innan jag checkar ut för thanksgiving break!

Likes

Comments

Jahapp, då var det halloween igen! Kan dock erkänna att jag älskar denna högtid, SPECIELLT när jag befinner mig i halloweenvärldens spotlight; USA. Skräckfilmer, massa roligt pynt, utklädnader och fester är ju bara hur kul som helst!

I vilket fall, så var det halloween weekend på campus i helgen och kan väll säga att alla gjorde ett grymt bra jobb med sina utklädnader.

Likes

Comments

Igår var det Senior night vilken innebär att det är sista hemma matchen någonsin för våra seniors. Vi pyntade omklädningsrummet och gav dem fina saker för att visa vår uppskattning mot dem. De blev dessutom avtackade på planen innan matchstart och kan väll erkänna att det var svårt att hålla tårarna inne. Till skillnad från oss fotbollspelare i Sverige så innebär slutet av college också slutet av ens fotbollskarriär då det är väldigt få spelare som spelar på professionell nivå efteråt. Kan ju bara känna med dem, att veta att man spelar en utav sina fotbollsmatcher någonsin...

Dessutom var det väldigt sorgligt att tänka på att dessa fantastiska spelare snart ska lämna vårt lag och vår lilla familj. För det är ju precis så det är! Man kommer varandra sjukt nära eftersom man spenderar så mycket tid tillsammans och sen helt plötsligt så måste vissa människor lämna. Och om det är någonting jag hatar så är det farväl. Usch vad jag hatar det, i alla dess former. Jag tror inte heller att man vänjer sig vid det eller blir "bra på det". Jag tycker fan ta mig att det är lika jobbigt varje gång. Dock lär man sig att ta vara på tiden och det är precis vad jag ska göra med dessa tre prinsessor de kommande månaderna!

Likes

Comments

Äntligen har vi höstlov & mamma är här. Skulle dock egentligen bara kalla det en långhelg men i vilket fall så är det väldigt välbehövligt! Har alltså nu flyttat i en liten lägenhet i detta rosa hus med mamsen i några dagar framöver. Detta innebär förstås återhämtning i all dens former; god mat, vila, kärlek & en strand. Vad mer kan man kräva? 


Likes

Comments

Gud vad jag älskar denna kvinnan! Hur kan man vara så ung men klok, inspirerande och jordnära på samma gång? 

I våras blev jag tipsad att börja lyssna på Forni & Dashas podcast och blev redan då sjukt imponerad över hennes starka personlighet, samt hennes vilja och förmåga att hjälpa andra. Beslutade mig därefter i somras för att köpa hennes bok "Om att älska" som består av 90 kortare texter. I dessa, pratar hon om kärlek i all dens form och texten ovan är en utav många som fångade min uppmärksamhet lite extra.

Jag tror att det är extremt viktigt att vara medveten om detta både i bra och dåliga stunder. 

"Det kommer nya nya känslor, ny kärlek, nytt hat, nya vänner, nya problem och nya lösningar. Ljuset kommer igen och så även mörkret. Ingenting varar förevigt och så är det med det"

För hur ofta tror vi att det är världens undergång när vi är ledsna egentligen? Eller hur ofta håller vi fast vid "bra" saker/personer när vi egentligen förtjänar mycket bättre? Vi lever i en konstant oro över att det inte blir bättre än detta istället för att ta vara på konceptet av att ingenting faktiskt varar. Ja, det är sjukt deprimerande att tänka på det men fatta vad skönt egentligen? Det är aldrig försent att börja om, det är aldrig försent att gå vidare och det är aldrig försent att försöka leva det livet du alltid har drömt om. 

Likes

Comments

Får njuta av dessa härliga bilderna när jag nu ligger med feber och halsfluss. Älskar hur jag aldrig kan hålla mig 100% frisk... Min kropp & min vilja är inte riktigt eniga känns det som. Hursomhelst så har de senaste dygnen spenderats till 90 % sömn och det har varit välbehövligt. Började känna mig sjuk i söndags men det eskalerade eftersom och igår vaknade jag upp med en fruktansvärd smärta i halsen. Dessutom tror jag febern låg mellan 39-40 grader då hela jag kändes döende... Fick skippa träningen och gå till vårdcentralen. Visar sig då vara halsfluss (inte oväntat) så nu har jag påbörjat min penicillinkur. Hoppas att jag tillfrisknar snart så att jag inte hamnar för långt efter i skolan och med träningen. Det är ju match på lördag igen så vi får se hur det blir med det... 

Likes

Comments