Header

Nobody needs you like i need you.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår kom emma hit, vi handlade massa mys och senare på kvällen åkte vi till max med hugo.
Sen åkte vi hem igen och emma sov över.

Skulle lägga oss, men ingen av oss kunde somna. Så runt 1-halv 2 på natten bestämde vi oss för att gå ut och åka pulka vilket vi gjorde.
Min 945a är dessvärre avställd, så den kunde vi icke vara ute och sladda med så vi sladda med min cykel istället efter vi hade åkt pulka. Lika kul!!
Dock bröt jag väl näsbenet eller något när jag krockade med ett träd, menmen kul som fasiken!

Sen idag, så åkte vi hem till henne och beställde mat från onlinepizza (ja, vi är lata vadådå!!!!). Käkade och kollade film. Sen gick vi ut och badade jacuzzi, hur mysigt som helst!!
Senare runt 11-tiden skjutsade emma och david hem mig och jag har bara slappat sedan dess.
Nu ska jag dock försöka sova så jag kommer upp i tid imorgon, pussar!!

Likes

Comments

Tjeeena, kan börja med att skriva att jag fortfarande är bakis. Och det är måndag. Det är vad jag kallar en förjävla bra fylla!

I fredags så kom emma och moa hem till mig. Vi söp och sen hämtade oskar oss. Vi körde och kollade hyllinge en runda, hände inte allt för mycket där så vi drog till gunnarstorp och där söp vi ännu mer. (såklart söp vi i bilen också, hallå?!) vi stannade där en timme kanske och sen åkte vi vidare till ängelholm.
Där käkade vi lite.

Sen så blev det på något vänster bestämt att jag skulle hem till johannes och så blev det. Emma hängde på, hon slocknade rätt snabbt haha. Sen på morgonen kom hugo, ted och allan och hämtade oss och körde oss till systemet.
Sen därefter drog vi hem till mig, duschade och gjorde v oss.

På kvällen så kom dom igen och vi drog vidare till löddeköpinge då det var bilträff. Vill bara påpeka att fyfan vad full jag blev. Vi gick runt och träffade flera vänner där, vi fick även nya vänner där 😂.
Vi var väl där i kanske runt två timmar. Sen åkte vi till ängelholm och var där en sväng.
Sen runt 04-05 drog vi oss hemåt och däckade rätt jävla direkt haha. Förjävla rolig helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan, hoppas allt är bra med er!!

Återigen så har det varit en givande helg, otroligt mycket skratt, typ som vanligt då alltså.
I torsdags så åkte jag hem till emma och sov över där. Sen kom våra killkompisar och hämtade oss på fredagen.

Vi åkte mest runt, vi söp som vanligt. Kollade en runda i hyllinge, var lite överallt och ingenstans mer eller mindre. Sen kom vi fram till att alla vi skulle sova hos ted. Jag kunde inte alls somna, så jag bad johannes komma dit vilket han gjorde.

Sen drog han hem, jag somnade i typ 1-2 timmar och sen körde hugo mig och emma hem till henne så vi kunde duscha och göra v oss.
Senare på kvällen så kom moa, oskar och en killpolare till oskar och hämtade oss och vi åkte ut till en av hans andra killpolare och satt där en stund och söp.

Hur trevligt som helst! Sen åkte vi runt lite (som vanligt mer eller mindre.)
Sen kom jag väl hem runt 4-5 tiden på morgonen och däckade rätt snabbt.

Nu när jag läser igenom vad jag har skrivit så låter min helg otroligt tråkig haha, men den var riktigt jävla svinkul faktiskt! Hur roligt sällskap som helst och skulle man få magrutor av att skratta så skulle jag ha haft minst 12-pack nu.

Likes

Comments

I'm trying to picture myself without you but i can't.

Likes

Comments

Kände att noccon passa in där liksom.

Likes

Comments

Hejsan!
I fredags hände det inte alls för mycket, jag träffade några vänner och vi söp och var i hyllinge och söp ännu mer. Stackars vår chaffis säger jag bara! 😂

I lördags bestämde vi oss för att vi skulle tura, så det var bara upp ur sängen snabbare än fan och duscha och göra v sig så att man fick ett ansikte igen. Och vad är inte bättre än en (eller ett par antal fler) återställare mot en riktig jävlig bakfylla?? Så vi turade och söp, sen efter det så hamnade vi i gunnarstorp och vi söp ännu mer.

Senare så kom Johannes och hämtade mig i sin cabbe. Tacka gudarna för att jag var full, det blåste och regnade...givande biltur iallafall! Skulle jag varit nykter så skulle jag väl bara ha gnällt på sveriges pisseväder, men jag var glad och lycklig ändå och bara älskade livet mer eller mindre.

Vi vaknade runt 10-11 tiden och vi städade undan lite och sen åkte vi iväg till kyrkogården och tände ett ljus för vår fina dotter❤️ (kan berätta mer om det i ett annat inlägg).

Väldigt trevlig helg och nu ser vi framemot att det snart är fredag igen så att man kan supa och bli odräglig igen!
Tänkte skriva ha det bäst, men är rätt självisk av mig så jag önskar ingen det bästa förutom mig själv så jag skriver ha det bra!

Likes

Comments