Hade ett prov idag, hoppas jag klarade det, efter det så åkte jag hem och kollade TV. Efter någon timme så tog jag bilen och hämtade min mamma för att fixa lite grejor inför resan (åker till Turkiet den 7e) och sen åkte vi hem. Var på systemet med pappa sen.

Nu kollar jag TV igen och ska snart sätta på en film.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag runt 11 åkte jag till Emma, vi skulle fixa en sak med en film, sen runt 12 åkte vi in till stan för att fixa naglarna, sen fördrev vi tiden i stan tills jag skulle till min sjukgymnast.

Nu sitter jag i soffan, nyduschad och huvudvärk. Ska snart gå och lägga mig, ska till skolan imorgon och ha prov :(

För min del blev det rosa naglar med silver på ringfingret, gjorda hos Zaneta på de Bellezza, Emma gjorde också där och för att se hennes naglar, gå in här; http://nouw.com/eemmaholm

Likes

Comments

Ligger i sängen och kollar tv och bloggar, ska snart ta något att äta. Är ledig från skolan idag, så det är skönt + att vi är 5 från klassen som ska in till bakken vid 1, eller ja, ska träffa dem andra runt 1:)

Ska städa lite på mitt rum efter jag ätit, vill inte få mitt rum att se stökigt ut hela tiden;)

Men vi hörs senare eller imorgon :)

Likes

Comments

Vaknade 9.00 av klockan, skulle vara hos tandläkaren klockan 10, inga hål som vanligt och sen drog tandläkaren upp tandställning! Yes har ett överbett som är precis på gränsen och skulle höra med specialisten, skönt att jag kan tacka nej om jag vill osv, går det över till nästa år så får jag stå för kostnaden själv och jag har inga problem med mitt överbett förutom att det är extremt fult, men samtidigt så är det en del av hur jag ser ut!

Jag känner lite att Okej om ni hade kommit med det när jag var 14 (!?) men nu blir jag trots allt 19 och dem är typ 5 år sena med att kolla mitt bett!!

Aja, hade ingen skola idag heller så jag har bara kollat film osv idag, men nu ska jag sova då jag är riktigt trött!

En liten bättre bild med håret!
<----- före, efter ----->

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så är det bara 17 dagar kvar till studenten, En kurs är avslutad, men alla uppgifter är inskickade i alla ämnen förutom en sak som jag har kvar.

Får se om jag är godkänd i Engelska 7 (engelska C förr) då hon ger oss prov i saker som hon inte har gått igenom, riktigt sur är jag, men aja, bortrest är hon också, hon kommer tillbaka imorgon och då är det 7 dagar tills betygen ska vara satta!?

Aja, idag hade jag skola, imorgon är jag ledig (ska dock till tandläkaren!!), torsdag är det skola och fredag ska jag till bakken. Nu ska jag bara sätta igång en film, så hörs vi imorgon :)

Likes

Comments

Har endast 19 dagar kvar tills studenten, och jag har endast 1 inlämningsuppgift kvar!! Men en lärare, som vi nästan har i alla ämnen, har varit bortrest i 3 veckor och vi har ingen aning om uppgifterna hos henne är godkända!?

Ska skriva klart den uppgiften imorgon så att jag är klar :)

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag var här inne och bloggade, har fullt upp i skolan nu innan studenten! Håller även på att fixa en massa inför studenten, fixade håret i tisdags, blir bara ljusare & ljusare hela tiden, nu kan jag officiellt kalla mig blondin! Det tar ju dock sin lilla tid innan man vänjer sig!

Ni får en bild på håret nu men ska fixa bättre bilder med kameran sen! + några bilder från denna veckan ;)

När man får sin taxfree så vet man att det är nära:)

Likes

Comments