Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till jobb:) Annars så har jag bara varit med min farmor idag, har handlat lite med henne och sen åt vi lite lunch;) Så nu är det jobb och sen hem och plugga till det andra jobbet✌🏼️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu på jobb och gör absolut ingenting, skulle bara kika in lite och bara säga att jag mår bra! Är helt slut i huvudet dock men det ordnar sig nog👍🏻

Här får ni två "gamla" bilder (sen i början av året) där jag var ganska "vältränad", kollade på dem bilderna och kände att det nog var dags nu!

Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Har inte bloggat på ett tag och har egentligen ingen speciell anledning heller så tänker inte hitta på någon ursäkt. Men sen jag bloggade sist så har jag i alla fall fått ett till jobb som varar måndagar-torsdagar 15.00-18.00 på Slottsstadens trafikskola i Malmö. Ett väldigt annorlunda jobb om man jämför med mitt andra jobb på OKQ8.

Denna veckan är snart slut på detta jobbet men sen fortsätter nästa jobb fredag-söndag och sen är det jobb måndag-fredag igen (fredagen på OKQ8), efter det kommer jag vara helt slut, men det är bra pengar!

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, tänkte bara kika in och säga hej, och kommer förhoppningsvis att skriva senare idag eller imorgon igen :)

Likes

Comments

Har köpt nya glasögon! 👍🏼/👎🏼?

Har jobbat en himla massa och därför har jag inte bloggat så mycket. Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera varje dag! Jobbade måndag-fredag, ledig idag och jobbar imorgon igen, sen är jag däremot ledig fram tills torsdag.

Fyller även år nästa söndag så ska ut och handla med mamma under veckan till smörgåstårtan och tårtan som jag och min syster ska fixa.👍🏼

Nu kollar jag film och ska snart sova, börjar 10 imorgon och jobbar till 18. Så vi hörs antingen innan eller efter👍🏼

Likes

Comments

Sen jag bloggade sist så har jag bara jobbat, varit i ullared och varit på 85 års fest! Så det har inte varit så himla mycket att skriva om..

Ska jobba idag också, har stängning så börjar 15.15-22.15 så det är bra pengar👍🏼

Vi hörs imorgon tror jag ;)

Likes

Comments

Efter 3 timmar på stranden utan solkräm så slutar man som på bilden nedan, ingen sol för mig imorgon iallafall, tur att jag har mamma som kommer med aftersun som är kylande!

Därför kommer jag inte uppdatera under resten av kvällen + att det snart är sovdags!

Likes

Comments

Efter igår så åkte jag bara hem och fixade det sista av min packning sen blev jag körd till min syster där jag ska bo i en vecka när dem är i Grekland, sen körde jag dem till hyllie och sen kollade jag mest film innan jag somnade!

Just nu ligger jag på stranden och solar, skönt! Bortsett från all sand! Men vi får höras sen👍🏼

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag bloggade, har hunnit åka hem från Turkiet, jag har hunnit vara i Göteborg på en weekend, där jag även såg One Direction och nu har äntligen sommarvärmen kommit till Malmö! Ligger just nu på segevångsbadet och ikväll flyttar jag hem till min syster i en vecka, hon åker till Grekland ikväll👍🏼

ska fortsätta sola nu så hörs vi senare idag👍🏼

Likes

Comments

Ligger just nu vid poolen i Turkiet, kom fram natten mellan söndag och måndag, hade typ egen piccolo(!?) som tog våra väskor osv, sen gick vi och la oss, vaknade vid 7.30, gick och käkade frukost och sen gick vi till poolen och låg där hela dagen:)

Nu väntar vi på att snacks baren ska öppna:)

Likes

Comments

Åker till Turkiet om några timmar, ska hämta min moster och min kusin klockan 2 sen åker vi mot flygplatsen. Har precis packat klart, kommer alltid på massa saker i efterhand som ska med. Men under tiden som jag är i Turkiet kommer det nog inte bli så mycket uppdatering, vet inte om vi kommer ha internet på hotellet. Kommer nog ställa in några inlägg innan jag åker :)

Men nu ska jag ta något att käka, vi hörs:)

Likes

Comments