Och så var denna måndag slut. Eller slut och slut, jag är hemma från jobbet och det känns som att dagen är slut då. Måndagen har faktiskt vara så bra som en måndag kan vara. Har haft roliga uppgifter och jag tycker fortfarande, 1år senare, att det är kul på jobbet. Visst längtar man kanske mer till helg nu än vad man gjorde i början, men jag trivs och det är så fruktansvärt härligt!

Kvällen då - HP plugg (igen), en varm dusch och tänkte skriva ett inlägg om mina tankar gällande #metoo, ett känsligt men viktigt ämne. Att mina tankar kanske kan vara styrkeord för någon eller åtminstone en tankeställare, det är dit jag vill komma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Och så var det måndag igen. Veckorna och speciellt helgerna går lite för fort just nu. Vill bara stanna upp tiden för en stund.

Well Well - jag har iallafall nytt nagellack på naglarna och jag älskar det. Topless and barefoot tror jag de heter och kommer från Essie. Annars så sitter jag i förseningar med pendeltåget så får se när denna måndags börjar på riktigt...

Likes

Comments

​​​Hur fint väder är det inte idag?! Mår så himla bra när solen skiner och temperaturen är -3 grader. Gick på en härlig promenad med Nathalie och det var så himla mysigt. Det är faktiskt en av det bästa sakerna att göra en fin söndag som denna - gå på en promenad med en vän och prata om livet. Efter promenaden gick vi och drack lite te med en varsin muffins, mums.

Resterande del av söndag kommer bestå av HP plugg tror jag. Måste verkligen bli bättre på att plugga nu. Jag ska verkligen lyckas denna gång och få min dröm att gå i uppfyllelse. Ha det fint i söndagssolen och njut - puss och hej!

Likes

Comments

Firade in det nya året i Lindvallen med tjejerna. Må varit en av de galnaste veckorna i mitt liv och därav är det väldigt ont om bilder som är bloggmaterial...

Januari och februari fortsatte med jobb och härligt var det. Fick låna en lägenhet för en vecka mitt inne i centrala Stockholm 10 min gångavstånd till jobbet - DRÖM. Blev några varv runt Djurgården i vår/vinter solen och en mysig middag med en barndomsvän.

Sista mars fyller lilla jag år och 20 år till ära hade familjen överraskat mig med en resa till... ROM!! Det var en av det absolut häftigaste ställena jag har varit på. Aldrig hade man trott att det skulle finnas så mycket historia samlat på ett och samma ställe. WOW sammanfattar hur jag kände under hela resan.

Över påsken åkte jag upp till Idre med Emmas familj samt Märta. Det var en helt perfekt helg med skidåkning, afterski och härligt sällskap. Det har blivit lite av en tradition att åka till Idre varje påsk, dock så bryts den iår... men har andra planer på g....

Under april var jag bland annat i Eskilstuna men några av kollegorna. En helt galen kväll och har fruktansvärt många roliga minnen därifrån. Hade även en del myskvällar med lite bubbel och tjejsnack under april, vilket man såklart älskar.

Mer från mitt 2017 kommer i ett inlägg lite senare. :)

Likes

Comments

​Hejjj mina kära vänner och ÄNTLIGEN fredag! Även fast jag älskar mitt jobb och kollegor måste jag säga att fredagarna är något speciellt. Det känns lite som en nystart varje gång helgen kommer. Just denna fredag har bjudit på jobb som i vanlig ordning och sen inte så mycket mer om jag ska vara ärlig. Det är en väldigt lugn kväll för mig med lite serie-tittande och en liten promenad, inte helt fel de heller.

Något mycket mer spännande och som jag fullkomligt är besatt av är allt som har med kläder att göra - samtidigt är det verkligen en osund relation. Jag kan bli tokig på morgonen om jag saknar inspiration och ibland bara väller det ut idéer om olika outfits för ett helt år framöver. Allt ovan är bara helt i min smak och hade inte tackat nej till att fylla på garderoben med ALLT!!

Likes

Comments

En liten återblick på sommarens bästa minnen. Vi börjar med sommarfest men jobbet, tripp med kollegorna till Skärgården, en helg med Summerburst, hälsade på en kär vän i Lund, åkte till Grekland med min älskade vän Emma, familjesemester på Västkusten och avslutade det hela med att stå på toppen av Italienska alperna - DRÖM!!

Likes

Comments

Senaste inlägget jag gjorde handlade om min studentklänning, och herregud så länge sen det var. Det är närmare två år sedan jag tog studenten, tiden springer iväg. Så vi börjar denna lilla återblick på studentdagen med några bilder. :)

Likes

Comments

Vad hände egentligen med denna så kallade blogg? Jag är nog inte en person som är gjord för att hålla på med detta, men nu är det så att jag nästan "måste". Gjorde en handskakning med Rebecca om att under hela februari ska vi uppdatera bloggen varje dag och kanske även skaffa en Youtube kanal(?!??!) och med tanke på att jag är en tävlingsperson så kan jag ju inte skippa detta - så välkomna till en blogg som ska uppdateras från och med nu. :)

Okej, nu vidare till vad som hänt i livet. Det var säkert mer än ett år sedan jag var aktiv här så en hel del har ändrats i livet. Jag har ett jobb som jag ÄLSKAR, har underbara kollegor, underbara vänner i allmänhet och livet känns faktiskt riktigt bra just nu. Mer specifik vad som har hänt kommer i några inlägg framöver...

Likes

Comments