Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag är sjuk men börjar blir på bättringsvägar så orkade jag baka lite. Blev väldigt enkel med super gott. Dessa chokladbollar smakar exakt som "vanliga tycker jag.

Recept:
8-10 färska dadlar
2.5dl havregryn
1.5msk kakao
0.75dl kokosolja
lite salt

Egentligen ska man ha kaffe i men eftersom jag avskyr kaffe så fick det bli utan.

Har ni testat gjort chokladbollar med dadlar?

Likes

Comments

Ligger i soffan och är sjuk, har varit det i två dagar nu. Men börjar känna mig bättre nu, jag börjar dock klättra på väggarna för det är ju fruktansvärt tråkigt att bara ligga hemma.

Just nu får några avsnitt av Gossipgirl roa mig 😊

Likes

Comments

Alltså såna här typ av byxor är så sjukt snygga. Det bästa med dom är att du kan både ha byxorna när du går ut men även ha det till vardags. Du kan både klä upp och klä ner detta plagg.

Dessa byxor hittade jag på nelly, sitter nu och funderar om jag ska klicka hem ett par av dom. Men jag kan tycka att det är svårt att beställa byxor från Internet, jag tycker det är svårt att hitta rätt storlek och blir typ alltid osäker om jag jag ska beställa.

Någon mer som tycker det är svårt att beställa byxor från Internet? 😊

Likes

Comments

Som rubriken säger så försöker jag igen med bloggen. Ska verkligen försöka upptadera denna gång. För vore så himla kul  att titta tillbaka på gamla inlägg, och se vad man gjorde "förr".

Nu till vem jag är. Jag är en tjej på 21år (22 i augusti), Jenny pettersson heter jag, och bor i en liten ort fem mil utanför Uppsala. Jag jobbar på en skola som elevassistent. På min fritid gillar jag att umgås med vänner,pojkvän, träna pingis och jag försöker även att träna lite på gym.

Detta var lite om vem jag är, men finns ju så himla mycket mer att berätta. Hoppas eran dag blir bäst, så hörs vi senare.😊

Likes

Comments