Hej, idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade 5.30 och sedan somnade jag om till kl. 8.00. Fick då panik för hade försovit mig. Jag och mamma hade planerat att vakna lugnt kring 7.00 och ätit frukost tillsammans och sedan dra till simhallen till kl 9.00. Istället fick vi raka vägen från sängen åka till simhallen. Efter vi hade simmat åkte vi till butiken och handlade lite mat och sedan gick vi på café. Jag tog en smörgås med ost och gurka. Efter det åkte vi hem.
Har inte gjort så mycket under de senaste dagarna. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Har flera gånger tänkt att jag skulle öva lite till ett prov/förhör som jag har nästa vecka men har ingen motivation fast jag haft 2 veckor ledigt. På måndag börjar jag skolan... usch då börjar allt stress igen. Men jag skall hållas positiv, det är bara 6 veckor skola och sedan har jag sportlov och då fyller jag år.
Igår var jag hos min moster på en filmkväll och tittade på när jag, min bror och mina kusiner var små. Det var supermysigt. Min moster bjöd på super fräscha sallader.
Nu så väntar jag på min moster att komma och söka mig för vi skall åka till Helsingfors.

Min frukost för två dagar sedan: smoothie bowl med müsli och två knäckebröd med kalkon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så vaknade jag 02.30 av att jag hade super ont i min mage. Fick inte sömn så jag steg upp och började städa köket:D

Kl.14.00 hade jag tid hos ätstörningskliniken i Helsingfors. Det gick helt bra där, fick beröm över att min vikt hade ökat. Fick veta att jag kanske redan nästa vecka får börja gå på gym igen (har inte fått gå på gym nu på 4 månader). Saknar att få gå på gym!

När jag kom hem var jag vrål hungrig så jag och mamma beställde mat från en pizzeria. Jag tog en hamburgare med pommes, det var sjukt gott! Nu sitter jag i soffan och är helt propp mätt. Jag och mamma tittar på en filmserie som heter Beck. Har ni sett det?

I morgon skall jag och simma på morgonen som jag ser sjukt fram emot.


Likes

Comments

1. HUR GAMMAL ÄR DU?
Jag är 15 år just nu men fyller 16 år den 16 februari

2. HUR GAMMAL KÄNNER DU DIG?
Haha det beror lite på. Jag är ganska självständig och sköter det mesta helt själv men oftast känner jag nog mig yngre än vad jag egentligen är. Är yngst i familjen så kommer nog alltid bli behandlad som ett litet barn.

3. VAR BOR DU?
Jag bor i Finland i en stad som heter Esbo

4. SOMMAR, HÖST, VINTER ELLER VÅR, VILKEN FÖREDRAR DU? VARFÖR?
Jag älskar alla årstider men på något sätt så älskar jag våren mest för då så har man ännu sommaren framför sig. På våren så ser man hur allt börjar bli grönt, träden får blad igen och det börjar växa vitsippor osv. Jag bara älskar våren!!

5. ÄR DU BEROENDE AV NÅGONTING?
Haha jaa såklart jag är beroende av massa saker. Några exempel: äta sötsaker, smoothiebowls, ha myskvällar, Pauluns granola och träning. Jag älskar att träna men jag har också ett väldigt dåligt förhållande när det kommer till träning.

6. NÄMN TRE SAKER MAN KANSKE INTE VET OM DIG?
1. För 1,5 år sen så vägde jag 40kg mer än vad jag gör idag.

2. Jag lider av en ätstörning och går regelbundet till en ätstörningscentral

3. Jag skulle hellre sitta hemma en fredagskväll med min familj och ha myskväll än att vara ute och festa.


7. VAR I VÄRLDEN SKULLE DU VILJA BEFINNA DIG JUST NU?
I ett varmt land, kanske Spanien?!

8. DRÖMRESEMÅL?
Åka till Afrika och åka ut till vildmarken och titta på lejon, elefanter, flodhästar, zebror, hyenor osv.

9. VILKEN ÄR DIN FAVORITRÄTT?
Jag har super många, kan inte välja en. Typ tacos, caesarsallad, grillad kyckling och skaldjur?!

10. VILKET ÄR DITT FAVORITGODIS?
Älskar naturgodis!!

11. HUR SER DEN PERFEKTA HELGEN UT?
Träna, vara med en kompis någon dag, äta god mat, se på en film, åka till mina morföräldrar, kanske åka och shoppa och sitta på café med mamma/en kompis...typ något sånt

12. VILKEN ÄR DIN FAVORITAFFÄR?
Gina tricot, Cubus, Bikbok, Nelly, Kicks, Stadium

13. ÄR DU MORGON ELLER KVÄLLSMÄNNISKA?
100% en morgonmänniska. Har inga problem att stiga tidigt upp på morgonen när alla andra sover och sitta och äta frukost XD

14. ÄR DU BLYG?
Nej, jag tror ifall inte det. Är ganska pratglad av mig men jag blir nog nervös att stå framför en hel klass och hålla en presentation


15. VILL DU GIFTA DIG?
Ja! Jag tror det, om jag hittar någon jag älskar och som älskar mig så vill jag gifta mig.

16. HAR DU NÅGOT SMEKNAMN?
Mimmi och Jasse

Likes

Comments

Hej på dig!

Jag heter Jasmine och jag har startat en blogg idag. Jag har ända sen jag första gången hörde ordet blogg varit intresserad av det. Jag har flera år tänkt starta en egen blogg men har varit rädd för att göra det. Varit rädd för att människor kommer döma mig och skriva massor av hat.

Men idag så startar jag en blogg. Jag har inget speciellt ämne jag kommer skriva om utan kommer bara skriva om hur mitt liv ser ut.

Likes

Comments