Header

I detta inlägg vill jag berätta om mig själv lite grann. Jag heter Jessika Johanna Pörn, är 17 år gammal och studerar andra året till Ytbehandlare. Jag skulle beskriva mig själv som en sprallig, glad och lite blyg vanlig tonårstjej. Denna blogg ville jag starta för att få skriva ner mina tankar och händelser i mitt liv. Jag har haft många bloggar på olika plattformer, men varje blogg har jag glömt bort eller helt enkelt inte haft lust att skriva i och jag lovar ingen att inte samma skulle hända med denna, men jag har alltid älskat att blogga och nu fick jag en riktig inspirationskick, En sak som kommer att vara olik med denna blogg är att jag tänker inte oroa mig om hur många som läser den för detta gör jag för att jag själv vill det inte för att jag vill bli populär eller för att ljuga och skryta om vad jag håller på med, om någon läser är det bara ett +. Nu tänkte jag köra en liten Get to know me tag.

1. Ålder? Jag är 17 år.

2. När är du född? 14 juni 2000

3. Hur lång är du? 169cm senast jag kollade

4. Favorit dryck? Mjölk eller redbull

5. Favorit färg? Allt som är pastell typ :3

6. Favorit låt? Det finns väldigt många jag gillar just nu men en är åtminstone Drommeland - Kevin Boine

7. Favorit mat? Tacos

8. När går du upp på morgonen? På vardadar kl 7.00

9. Vem bor du med? Mamma och Pappa

10. Har du pojk- eller flickvän? Joodå pojkvän som jag vart tillsammans med i 2 år ♥

11. Första saken du lägger märke till när du träffar en person för första gången? Om dom beter sig ordentligt och om dom är trevliga

12. Hund eller kattmänniska? kattmänniska alla dagar i veckan ♥

13. skräckfilmer eller romantisk? Romantisk

14. Har du husdjur? Joodå, 1 hund ( rasen cairnterrier) och 5 persiska katter

15. Vad skulle döpa ditt barn till? Har inga speciella namn som jag har bestämd mig att jag verkligen vill ha men gillar gamla namn som till exempel, Elvira, Ingrid och Gustav.


Likes

Comments