ooh honey thats okej, you are the ugly bitch anyway

Tror aldrig jag har varit med om det utöver första gången nu efter att jag börjat träna. Men de är stabila! Känner dem super tydligt och spänner jag så ser man de två övre, ganska bra tycker jag, är super nöjd! Hade jag ätit bättre så hade jag nog sett bättre resultat men sen så vill jag kunna äta en hamburgare eller lite fredagsmys eller sånt. Har trots allt gått ner i vikt, från 54kg fylle fett till ett litet muskelpaket på 48kg. 👊🏼 


Dagen har iallafall bestått av blandannat; 130 crunches, 70 leg raises, 150 squats & 55 sit ups. 


Nu ska jag köra lite plankor & i pausen från grown ups ska jag springa ut med hundarna & hämta tvätten 🙌🏼 försökte plugga lite men fick inte mycket gjort dessvärre, internet ville tydligen inte kopplas till datorn så pojkvännen ska kolla på det när han kommer hem runt halv 12 med McD. Han har mörkervecka på jobbet (militär) så börjar sent & slutar sent denna veckan, ganska skönt att få de 3 timmarna på morgonen att umgås, det är något speciellt med att umgås på morgonen. Men "förlorar" samtidigt kvälls myset. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När till och med svettet "skriver" just do it på golvet, då blir man inte alls lite taggad 😏. 

Blev inte milen idag, var så omotiverad... Körde 2,5 km på 13.44, inte så bra men fick flås & svett så jag bryr mig inte så mycket... 🙈 

Va knappt några folk på gymmet så körde 40 minuters styrketräning istället, kändes bra, slapp tänka så mycket på mitt utförande med tanke på att det är en bit av träningen jag är väldigt osäker på.  

Vägde 50.1 idag 💪🏼 målet är ju att ligga under 50, utan  att behöva tänka på vad jag stoppar i mig. Precis slängt i mig 0,5L te så väger nog en del nu 😂  Inväntar pojkvännen vid 18.00 så ska vi käka tacos 😍 Min bror vill fiska idag så vi får se vad som händer ikväll. Sonen är hos mormor över helgen, 1 månad isär tär på honom 😝 Han har verkligen saknat henne, hästarna & min syster. 

Likes

Comments

​hur fasiken lyckas jag få bort den där sista fett "påsen" på magen... Känner så väl att där är muskler undertill men där lilla bulan täcker allt. 😓🔫 funderat på fettförbrännings piller, men vill köra allt snyggt, inte knapra en massa piller & leva på shakes. Äter vanlig mat & mycket, precis som det ska vara! 

Likes

Comments

​då vet man att man har kört hårt 😂😳 milen + armar med hantlar i 20 minuter med 5kg vardena. Inte sån big deal kanske, men det är som sagt fan inte kul 😂😏 imorgon blir det samma visa & antagligen milen i skogen med the boyfriend på lördag ✌🏼️ Vila på söndag 😱 

Likes

Comments

I dagens läge nöjer jag mig inte med något annat än milen, löpning är det jag gillar, det jag älskar. Antagligen för att jag känner att jag är bra på det & klarar mina mål & är stolt över mina resultat. 

Styrketräning däremot, ja. Jag vill så gärna men vet inte vart jag ska börja... Finner det inte kul att sitta med hantlar i 30 minuter, måste få tag i någon typ utav program eller liknande. Jag har ju aldrig tidigare tränat på gym utan bara gjort old school saker utomhus, så inväntar mitt möte med instruktören nästa tisdag så hen kan gå igenom hur de fungerar & vilka som gör vad. 

Är en sån människa som jobbar stenhårt, blir fukuserad osv, men vill ha riktlinjer, jag är kreativ men är det inte kul, som med styrketräningen, ja då blir jag bara förvirrad.

Körde milen igår & 20 min styrka, sen körde jag mage & röv hemma i några timmar på kvällen framför tv'n (lång tid men inte 100% intensivt) . Imorgon blir det milen igen, funderar på om jag ska satsa på 1,5 mil istället. Känns så standar med milen nu för min del 👅 Enda tråkiga är att jag blir så uttråkad på löpband! 

Likes

Comments

En dag dag idag måste jag säga. De hade skrivit in fel tid i datorn som på mitt kort så blev inget med Instruktören, tiden blev flyttad. 🔫 Så jag sprang 2,5 på 12.27 istället och gick hem för att köra röv 10 minuter för att avsluta med en 2.3 km lång promenad med hundarna. Nu har jag vilat upp mig lite och ska snart ta och köra mage några minuter & sen cykla & hämta sonen.

Sen hem & förbereda middagen, kyckling & spenat 😍👏🏼 Ska avsluta dagen med att städa litegrann tänkte jag.

Annars så har jag bestämt mig för min framtid. Pluggar normalt nu & avslutar mina studier i december, jag har sökt in till högskola så kommer jag in ändå utan den stressen så är det ju grymt! Men annars så försöker jag till våren istället.

Så den kommande våren kommer spenderas med arbetsförmedlingen om jag inte lyckas hitta ett jobb nu (söker). Har även CSN så kan kanske plugga nästa vår också just för att få in cash. Men drömmen hade ju varit att få ett jobb! Herrejävlar va skönt det hade varit. Så ska även försöka fixa ihop körkortet nästa vår/sommar, blir skönt att få tid att fokusera på det utan att stressa över skolan.


Likes

Comments

Idag är en sån dag där jag stressar över skolan...

Jag har sökt högskola, socionom & behöver då bli klar senast 30 oktober, vilket blir sjukt tufft! Men det kan funka. 

Men tänk om jag lägger in växeln, pluggar in & blir klar när jag ska & sen så kommer jag inte in, då blir jag ju förkrossad! Och vad ska jag då göra? Stämpla hos arbetsförmedlingen? Ouff 😔 Snackat med A om situationen och han stöttar mig, men känns ändå hemskt. Han ska inte behöva försörja mig. 


Är så sugen på att börja jobba... Sökt en del jobb, är ganska sugen på ett butiks jobb  faktiskt. Men ja, får se om någon svarar, blir sällan så när man skickar "random" till företag. 


Annars så inväntar jag den kommande veckan, blir. Plugg så att det ryker. Imorgon ska jag träna med en PT, eller ja, hen ska mest visa hur alla/de flesta maskinerna fungerar.  Tar ju antibiotika så ska inte anstränga mig, men imorgon är sista dagen så blir milen på tisdag 😏. Har kört en del mage, lår & röv nu när jag bara gått hemma så känns inte helt kasst iallafall! 

Likes

Comments

Ouff! Bara segar idag & igår. Hundvakt till två stora bjessar så det är kaos hemma, haha!

I torsdags blev det milen under timmen, på löpband förvisso. Sen 20-30 minuters styrketräning efteråt. Käkar antibiotika nu så får inte träna på några dagar 💔


Slänger in bild på igår & idag. Idag drar vi mot emporia!

Likes

Comments

Mycket som hänt sen februari.


Skola: Pluggat satan, löste sig med dramat i våras, började biologi istället för den kursen jag blev utskriven ur, läste även danska nu under sommaren. Nu har jag påbörjat 4 nya kurser & det går bra! Ansökt om högskole program nu & väntar även på högskoleprovet i oktober! Mina kurser ska vara klart i slutet utav november så vi är lagomt stressade! Och hoppas jag kommer in på högskolan annars får jag panik...


Kärleken: jag har träffat världens finaste grabb som skänker mig så mycket lycka. Vi har nu varit tillsammans 4 månader & jag är extremt lycklig 💖 hände en hel del grejer där när jag slutade blogga & min tro var om att jag inte skulle få stanna kvar här. Han stöttade mig genom allt & fanns där på riktigt. Känner verkligen att detta är min soul mate 😍


Träning: jag har börjat träna! Springer milen några någonger i veckan osv. Är ganska sjukt hur jag utvecklats. Började i slutet utav juli, och då fick jag KÄMPA mig igenom 1,5km, efter 1 månad sprang jag milen i terräng! Är så fruktansvärt stolt. Min medelhastighet låg i början runt 7km/h, idag springer jag aldrig över 6! Brukar ligga runt 5.20. Jag är jätte stolt iallafall!


Veckan: idag har jag tränat, sprang 5km på löpband & 20 minuters styrketräning. Har även läst ett kapitel ur en kursbok & ska ikväll läsa kapitel nummer 4 tänkte jag. Imorgon kör vi samma sak, tänkte sprina milen på löpband & sen lite styrketräning + plugga & komma någonstans med mitt gymnasie arbete. På onsdag kör vi tropikhuset i Malmö & träna igen på torsdag + plugg för att sedan hålla helg.

Likes

Comments

Just saying, fy fan va jag & sonen fisit idag.... Haha, aldrig varit med om något liknande, varit helt säker på att han bajsat på sig flera gånger. Och ja, jag är inte blyg, är väldigt öppen som person.

Nu är det farmen & väntar på Robin!
Micci åkte hem innan idag & då tog jag & sonen en lång runda innan vi åkte med Robin till bo Ohlsson, en mycket mindre version av gekås om man kan säga så?

Så nu kollar jag på farmen & ska springa ut med hunden så fått reklamen börjar & slänga ner mig i soffan med godis & chips! Ååh💚

Imorgon blir det skolan & ska ta ett snack med syon för att försöka fixa mina kurser. Ska försöka hoppa in på biologi på distans via hermods, så får jag hoppas jag slipper klydd med CSN och sånt, annars har jag panik!
Likes

Comments