Gunnel på besök

Vardagsglimtar

Förra veckan fick jag stor besök, nämligen av hjärtat Gunnel.
Gunnel är ett hjärta som reser runt om i Sverige och som får uppleva en massa roliga saker och besöka många olika hem och familjer inom gruppen ​Länka med Kärlek .

Under vecka 41 besökte hon mig och familjen Thomsen i Bohuslän och lilla staden Uddevalla 👍

Jag jobbade en hel del, men medans jag var på jobbet så fick Gunnel chans att upptäcka hur vi bor och hade en hel del rum att inspektera medans vi var iväg på jobb och skola.

Tyvärr så har vi haft mestadels tråkigt väder med massa regn, så vid ledig tid så höll vi oss inne.
Något som Gunnel tyckte var kul var att vara med och faktiskt måla och rita. Här satt vi en stund med min art journal och hon tyckte detta var väldigt intressant för dessa mixed media figurer som jag klistra in tyckte hon var jätteroliga och konstiga på samma gång ☺️

Jag hade tänkt presentera Gunnel för vår minsting, Melody. Men jag vågade inte riktigt, för då var jag rädd att Gunnel inte skulle bli släppt och därav lät jag bli att ta den risken.

Gunnel har ju besökt en bok nörd och därför var det oundvikligt att hon inte skulle få vara med på olika lässtunder med mig 😉
Men Gunnel verkade tycka om att läsa, så förhoppningsvis är det något hon kommer vilja fortsätta att göra. Så länge boken är intressant så var hon helt med och det tyckte hon om Kirke av Madeline Miller som är den jag läser för tillfället.

Då jag tyvärr har fått någon annan sorts förkylning i kroppen där min röst har varit i stort sätt borta hela helgen. Det har varit jobbigt att prata 🙄 Så valde vi att bli hemma istället för att gå på bio. Vi hade tänkt se Downton Abbey i lördags, hade varit kul att ta med Gunnel på det. Men vi kände att det var bättre att vi tar kvällen hemma och istället tittade vi på 2:an och nästan hela 3:an av Pirates of the Caribbean, tände levande ljus och vår kamin och åt godis. Väldigt mysigt det också.

Det har varit trevligt att ha Gunnel på besök, hade önskat vädret hade vart bättre och att jag inte hade haft det så svårt att prata över helgen men vi gjorde det bästa utav det ändå 😉

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Härligt med besök av Gunnel.
Hon var uppvärmd med böcker kan jag säga då hon var med mig på Bokmässan för några veckor sedan 😊
nouw.com/minasvarld
Michelle
Michelle ,
Gunnel har fått hänga med på mkt 😊 kul att du fick ha hjärtat ❤️michellefrandell.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229