Beställa mat online

Vardagsglimtar

Nu har jag gjort det igen. Handla mat online är något jag gjort till och från och idag kom en leverans från Coop.

Tidigare har det varit matkassar eller färdiga recept jag har köpt, men förra helgen satt jag och planera middagar för att undvika åka till affären. Ville se lite hur det funka att handla från Coop.se och se vilket sortiment man hade tillgång till mm.

Får säga att detta funkade ju utmärkt. Enkel sida att scrolla och hitta varor och mycket finns i Coop.se sortiment och jag valde att få hem varorna idag mellan kl 12-15. Höll tummarna att det skulle komma närmare 12 än 15 då jag hade planerat bullbak med tjejerna idag. Gissa vad som kom prick kl 12? Ja, matbilen såklart 😀 Så det var ju perfekt för jag ville inte starta baket så sent på em då jag även ska laga hemmagjorda biffar till middag. Så det är bra att ha baket klart innan dess.

Inget saknades heller, utan allt kom. Bilden är kass pga vårt mörka kök och att det står vid ett fönster med solsken utanför. Detta var inte allt jag fick, utan vissa saker var redan udanplockat när bilden togs.

Så bra med dessa alternativ då man blir så less att åka till affären ofta, för då kan man storhandla hemma i lugn och ro. Kostar 99 kr extra för hemleverans, men det får det ju va värt för det kostar ändå med bensinpengar och tiden det tar att storhandla själv. Här får man det hem till dörren, väldigt bekvämt 😉

Jag valde Coop.se för att det är enda butiken i vår stad som har denna tjänst, mathem och så levererar inte här. Men detta går ju bra också 👍

Två bulldegar är på jäsning nu och det blir kanelbullar och vaniljbullar.Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Men gött va härligt har länge själv funderat på o göra det då det spar mkt av tid 😊
Amandizan
Amandizan,
Det är verkligen så bra när man kan få det hemlevererat till sig för storhandla är inte jättekul😊 nouw.com/amandizan
jiathomsen
jiathomsen,
Nä, det är inte det lättaste att handla med trötta barn alltså. nouw.com/jiathomsen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229