Vår nya bil fick snabbt godkänt

Hej på er, varit lite tyst här senaste dagarna. Men det beror helt enkelt på att jag inte mått så bra. Haft väldigt ont i kroppen så Niklas fick faktiskt komma hem tidigare i måndags och vara hemma hela dagen igår för att ta hand om Nova. Så jag kunde ta hand om mig själv. Idag mådde jag äntligen lite bättre, skönt.

I måndags hade jag ett telefonmöte med min läkare där vi bestämde en ny medicinsk plan. Tyvärr slapp jag inte undan cellgifterna som jag hade hoppats. Utan skall påbörja dem om några veckor, suck. Men innan dess skall jag ta om lite prover då mina levervärden fortfarande var dåliga, eventuellt kommer de även att göra en utredning på mig för att få en förklaring på varför dem plötsligt har förändrats sedan en tid tillbaka. Men nog om det, över till lite roligare saker..

Idag har vi äntligen hämtat vår nya bil, wiie. Nova gav den snabbt godkänt. Sötnosen somnade så fort vi satte oss i den haha. Jag kom precis på att jag helt glömde av att ta en bild på själva bilen då jag hade fullt upp med Nova, men fixar det imorgon. Fortsatt trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229