Uppdatering utav helgens äventyr

Hej på er, förlåt för dålig uppdatering här under helgen. Men ibland är det skönt att bara vara och då hamnar tyvärr bloggen lite i bakgrunden..

I fredags blev jag avsläppt hos Johan vid 20-tiden och vi åt en god middag. Sen lite senare kom Linus åh Oscar och förfesten kunde börja. Kvällen avslutades sedan på Etage, vi var hemma igen lagom till solen gick upp haha.

Lördag, mådde man som man förtjänade om man säger så.. Var inte jätte pigg när jag vaknade kan jag ju inte påstå. Johan som av någon anledning aldrig blir bakis var pigg och glad som alltid. Så avundsjuk jag var på honom vill jag lova haha!!

Blev en sväng till mormor för kvällsmat och julpyntning av hennes lägenhet. Sedan hem till Johan igen för Julfest. Påväg hem lyckades jag dock gå lite vilse, vilket resulterade att jag hamnade mitt i ett inbrott, otäckt! Kan inte berätta mer då det är en pågående utredning..

Julfesten var lyckad, spelade spel och hade jätte trevlig. Jag valde dock att stanna hemma och sova medan de andra drog vidare till stan. Vilket jag inte ångrar då jag var helt utslagen efter fredagens äventyr. Sen fick jag ju ändå höra allt av Johan sen när han kom hem haha.

Söndag, efter frukost hängde vi lite nere i studion och sen bar det iväg till mormor för att säga hejdå.

Tack alla fina för en grym helg i Malmö!

Old pitcher

Gillar

Kommentarer