Uppdatering av helgen

FREDAG

I fredags fick vi "hundleverans", Irma och lilla Astrid kom för att spendera helgen hos oss. Så när Astrid som aldrig varit här gjort sig hemmastadd begav jag mig av och hade lite "egentid". Då Niklas är sjuk så blev det jag som fick åka och handla helgens förnödenheter. Sen badade vi Nova, åt god middag och myste framför Tvn.

LÖRDAG

Åh vilket fint väder det var igår, i allafall här i Göteborg. Strålande solsken på en klarblå himmel mestadels av dagen, kändes verkligen som vår ute. Då vi båda kände för att komma ut och få lite frisk luft så passade vi på att ta oss en promenad i det fina vädret. En promenad runt hela Önnered och Fiskebäck, vilket resulterade i att när vi kom hem så hade vi varit ute och gått i över 3 timmar.. Resten av dagen och kvällen låg vi utslagna i soffan framför massa filmer med gott samvete.

SÖNDAG

Idag har vi inte gjort nått speciellt, Niklas är fortfarande sjuk och jag börjar också känna mig lite små hängig. Hoppas verkligen inte jag och Nova blir sjuk åh att Niklas snart är helt frisk. Så idag har vi bara myst här hemma. Jag har fått sova några timmar mitt på dagen då jag inte fick så mycket sömn inatt, får passa på när Niklas är hemma och kan ta hand om Nova under tiden. Sen har jag sorterat lite i Novas garderob, tagit undan kläder i storlek 44 och några i 50 som hon inte kan ha längre. Hon befinner sig just nu mellan storlek 50/56, finns en del kläder i storlek 50 som hon fortfarande kan ha men hon går mer och mer över till att helt ha storlek 56. Hon växer så det knakar våran lilla skatt.

Astrid har en skön sovställning måste jag ändå säga haha

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229