Turbo Astrid- när olyckan är framme

I fredags hände det som absolut inte fick hända. Hade precis kommit hem från lunch hemma hos mamma och pappa. Innan jag gick så hade vi precis pratat om att Astrid är så mycket mer stabil och robust hund jämfört med de andra. Att hennes ben måste vara tjockare än de andras, hon är verkligen en blivande agilityhund så som hon hoppar runt överallt. Från den ena fåtöljen till den andra, upp och ner överallt. Fullfart hela tiden, därav smeknamnet turbo.

Men icke, när olyckan väl är framme så hjälper det inte. Mamma hade varit ute på promenad med Astrid och satte sig sedan på huk håller henne då endast tio cm över golvet för att torka hennes tassar. Astrid som alltid har så bråttom in hoppar då ur hennes famn och halkar till på klinkergolvet i hallen, får på så sätt hela sin vikt på sitt vänstra framben. Vilket tyvärr ledde till att hon bröt benet.

I måndags opererades hon och allt gick bra. Sängvila, tratt och smärtstillande är numera Astrids vardag. Nu hoppas vi på snabb tillfriskning så hon snart kan få springa runt och busa igen det lilla energiknippet.

Sorgligt nog har vi alltså två hundar i familjen som brutit frambenen, då vår Alma också gjort det för flera år sedan.. Mamma och pappa åkte utomlands i tisdags så just nu passar vi Astrid och Irma tills de kommer hem igen. Så här är fullrulle här hemma just nu, en bebis och tre hundar varav en med brutet framben. Tycker så synd om lilla Astrid. Låter henne komma upp och mysa så ofta jag bara hinner, skönt för henne att slippa ha tratten på sig hela tiden och att inte känna sig allt för ensam.

Gillar

Kommentarer

emilialindman
emilialindman,
Men usch då, det var Inge vidare! Hoppas hon mår bättre och att det läker fort! Måste tillägga att hon är en otroligt fin hund!😊nouw.com/emilialindman
jhesselroth
jhesselroth,
Tack det hoppas vi med 🙂 nouw.com/jhesselroth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229