Svar på Q&A

Vill inleda detta inlägg med att be om ursäkt för att det tagit sådan tid innan svaren på alla era frågor publicerats. Men jag har helt enkelt inte fått tillräckligt med tid för att kunna sätta mig ner och ge er svar. Dygnets timmar är för få för att hinna med allt som man vill göra. Livet kom emellan så att säga, så mycket annat tar upp min tid just nu. Men bättre sent än aldrig sägs de ju..

- Hur länge har du och Niklas varit ett par?

Vi blev tillsammans den 13e maj 2015 och har varit förlovade sedan den 13e maj 2016. Så vi har snart varit tillsammans i 4år. Tiden går snabbt när man har roligt. Absolut de bästa åren i mitt liv. Finns ingen annan som jag hellre hade velat dela mitt liv med. Du är och kommer föralltid att vara mannen i mitt liv.

- Saknar du att vara gravid?

Ja jag saknar faktiskt magen lite grann måste jag erkänna. Jag kommer på mig själv ibland att klappa på den och känna efter sparkar när jag tittar på tv haha. Men man blev ju så van att ha en kula där och att känna ett liv inne i sig. Saknar verkligen att känna sparkarna. Dock saknar jag inte oron, den oron och det ansvar som man hade helt själv över det liv som låg i magen. Känslan av att omedvetet göra något som kan skada ens barn på insidan. Skräcken av att exempelvis råka ramla.. Den oron saknar jag inte. Nu är vi ju åtminstone två som har huvudansvar för henne, om ni förstår vad jag menar..

- Hur fungerar det mellan Alma och Nova?

I början när vi precis kom hem från BB med Nova så var Alma väldigt avvisande och avundsjuk. Vilket vi var beredda på, men det tog en vecka så släppte det. Nu är hon verkligen hur go som helst mot Nova. Det är hennes lillasyster och hon är lite "vaktig" av sig, om någon som hon inte känner kommer för nära Nova så markerar hon att det är hennes bebis.

- Visste ni om det skulle bli en flicka eller pojke?

Nej det visste vi inte. Vi valde att inte ta reda på det då vi ville att det skulle bli en överraskning. Sen kände vi att det inte spelade någon roll vad det blev, bara barnet var friskt och att förlossningen gick bra. Dock fanns det ett par tillfällen när vi var extra sugna på att faktiskt veta vad det var som låg i min mage måste jag erkänna. Men vi lyckades hålla oss ifrån att inte kolla, vilket jag absolut inte ångrar idag.

- Hur är det att vara mammaledig?

Åh att vara mammaledig är verkligen så himla mysigt! Jag bara älskar det. Att få spendera dagarna med Nova och att följa hennes utveckling dag för dag. Finns absolut inget bättre! Sen är ju även Emma som är en av mina absolut bästa vänner också hemma och är mammaledig, så vi umgås mycket. Att vara mammaledig samtidigt som sin bästa vän är verkligen så kul!

- När kommer din förlossningsberättelse ut?

Den är under bearbetning faktiskt, så jag har börjat skriva på den. Jag har valt att dela upp förlossningsberättelsen i flera delar då inlägget skulle bli alldeles för långt annars.. Skall verkligen försöka skriva klart del 1 och publicera den snart, så håll utkik.

- Ska ni åka utomlands i sommar, om ja i så fall vart?

Ja ni, det vet vi nog inte själva än faktiskt. Vi har pratat lite om att kanske åka iväg en vecka till Grekland i September då det inte är så varmt för Nova. Men vi får se vad som händer. Men att komma iväg hade varit fantastiskt!

Kärleken i mitt liv♡

Gillar

Kommentarer