Störst av allt- ett måste

Igår började vi titta på den nya serien som är på mångas läppar just nu, nämligen Störst av allt. Serien som dessutom är Netflix första svenska serie. Största av allt är baserad på Malin Persson Giolitos rättegångsthriller, jag har själv inte läst boken. Men det kanske någon av er gjort?

Handlar om en skolskjutning i Djursholm och kring händelserna som ledde fram till den. Men också mycket om rättsprocessen efter händelsen. Felix Sandman, William Spetz och Hanna Ardéhn är några av huvudrollerna. Detta är en spännande och berörande serie som man både skrattar och gråter till på samma gång. De rikaste av de rika möter de mest utsatta. Mycket tårar, sorg, utanförskap, förälskelser, fester, droger, lyx och fruktansvärda konsekvenser.

Denna serien har verkligen fått med allt. Den är otroligt stark och ett måste att se! Så har ni inte redan börjat titta på den så gör det nu säger jag bara, för ni kommer ångra er om ni inte ser den! Absolut en av de bästa serierna som jag sett, vi är som fängslade här hemma båda två! Även om vi bara sett några avsnitt hitills så ger jag betyget 10 av 10 möjliga, sjukt bra!

Någon av er läsare som tittar på den? Kommentera gärna vad ni tycker. Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Jouline
Jouline,
Håller med, riktigt bra! ⭐️ Har dock liiiite svårt att vänja mig vid att se William Spetz i en sådan seriös serie och att han snackar Stockholmska! 🙈 Även om han också gör en bra insats! 😁nouw.com/jouline
jhesselroth
jhesselroth,
Ja men han gör det riktigt bra tycker jag 😊👌nouw.com/jhesselroth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229