Lita på sin magkänsla

Hej på er kära läsare. Först vill jag passa på att tacka alla er som hört av sig idag och frågat om hur Nova mår. Det värmer att hon har så många runt omkring sig som bryr sig om henne. Ni är så fina allesammans!

Vi skulle ju egentligen åkt hem idag, men med tanke på Novas mage och Niklas som har nackspärr sedan i söndags valde vi att stanna kvar tills dem mår bättre. Så idag fick jag lite egentid i backen igen medans Niklas gick på en promenad med Nova så hon kunde sova en stund. Man får passa på att ta lite egentid när tillfälle ges. För det behöver man.

Imorse vaknade Nova tyvärr med fortsatt hård mage och hade väldigt ont. Så det blev en ny tur till apoteket för att köpa Lactoulos för att se om det kunde hjälpa henne bättre. De ville nämligen inte ge henne det igår då dem tyckte hon var för liten samt att det endast är förebyggande mot förstoppning. Så dem trodde inte det skulle hjälpa. Men eftersom det laxerande som vi fick med oss hem igår inte heller hjälpte henne så mycket som vi trodde så stod jag på mig idag. För övrigt måste ju hon vara den enda i världen som kan hålla emot ett laxerande medel, vår lilla kämpe.

Man ska då alltid lita på sin magkänsla, Lactoulos gjorde verkligen susen för hennes mage. Så idag har vi bytt väldigt mycket blöjor kan jag lova er. Men vad gör väll det, hon har äntligen kunnat bajsa utan att gallskrika och hon har varit sitt glada jag. Så himla skönt verkligen att det börjat släppa ordentligt för henne. Imorgon hoppas vi att hennes mage är helt normal.

Lyckan när man kan äta lunch ute i solen. Nu är det verkligen vår i luften, i allafall här. Sett att det kommit en hel del snö hemma i Göteborg. Den kom på fel plats kan man ju tycka.. Just nu sitter jag och myser med min andra kopp varm choklad framför brasan. Så himla mysigt, njuter!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Skönt att det hjälper 😊
nouw.com/bolmgren