Fars dag firande

Här kommer en sen uppdatering.. I söndags var det ju som alla vet FARSDAG. Dagen då vi firar och hyllar alla våra fantastiska pappor lite extra. Min pappa firade vi lite i förväg faktiskt redan på fredagen när han var här på middag. Så i söndags låg allt fokus på Niklas. Hans första fars dag, så himla mysigt! Jag bara älskar sånna här "speciella" dagar när man kan passa på att visa dem man älskar extra uppskattning och kärlek.

Dagen började med sovmorgon för Niklas del innan vi väckte honom med frukost och presenter. Tanken var sedan att vi skulle åka till Tjolöholms slott för en härlig promenad. Dock var ju inte vädret det härligaste så vi hoppade det.. Vi åkte och handlade inför kvällens middag samt kollade i lite butiker istället. När vi kom hem fikade vi, lekte, busade och myste resten av dagen. Hoppas ni alla hade en mysig fars dag. Jag vill även passa på att sända en tanke till er läsare som inte har en pappa i livet att fira. För jag kan tänka mig att saknaden blir extra påtaglig en dag som denna. Stor kram!

Gillar

Kommentarer

jessicalovelife
jessicalovelife,
Vilken söt liten dotter du har, jag väntar också en dotter och vi har oxå funderingar på en liten Nova 😊 nouw.com/jessicalovelife
jhesselroth
jhesselroth,
Tack så mycket 😍 Åh vad spännande, när är hon beräknad om man får fråga? 🌸nouw.com/jhesselroth
jessicalovelife
jessicalovelife,
Hon är beräknad 11 mars 😊 nouw.com/jessicalovelife
jhesselroth
jhesselroth,
Va mysigt 😍nouw.com/jhesselroth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229