En sjukdom som inte syns

Varit hemma sedan förra veckan med en kropp som gett upp totalt och värker sönder. Man försöker kämpa men tillslut går det inte mer. Utan tillslut måste man lyssna på sin kropp, tänka på sin egen hälsa och ställa sig själv i första rummet. Något som jag med tiden blivit bättre på men som fortfarande är svårt.. Fick som tur var en akuttid hos min läkare igår, tyvärr är min reumatism väldigt aktiv just nu med flera pågående inflammationer. Så hon valde att sjukskriva mig i två veckor till en början, sen får vi se vad som händer.

Maybe I don't cry, but it hurts. Maybe I won't say, but I feel. Just because you can't see it, doesn't mean it doesn't exist. The pain doesn't go away, you just make room for it.

// Leaving with an invisible illness.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,

Åh vad ledsen jag blir, lever själv med värk och har varit sjukskriven i 7 års tid, det är jättesvårt att hitta ett arbete som passar mig.. det som också är svårt är att du på jobbet har en roll, en anställning och vem ska ta den platsen så länge om jag är borta en månad pga skov? Det är så svårt.. var rädd om dig vännen, att lyssna på kroppen är SÅ viktigt! ❤️ Hoppas du snart mår bättre igen!!

nouw.com/emmaakarlegrund
jhesselroth
jhesselroth,
Tack för att du förstår. Jobbar som förskollärare, så behövs verkligen på mitt jobb då alla går på knäna. Men ibland går det inte för kroppen säger stopp.
nouw.com/jhesselroth
ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,

Också levt med värk men spännibgsvärk som gick över när den psykiska hälsan blev bättre efter 1,5 år. Men fick depression pga ångesten kring att veta att man skulle ha ont varje dag oavsett vad man gjorde ❤️ hoppas verkligen att du får en bättre period snart och att forskningen kring det går framåt.


Du är så otroligt stark som vaara fixar det även om det känns skit ❤️

nouw.com/theresetervakoski
jhesselroth
jhesselroth,
Kram, ta hand om dig. Tack för att du delade med dig och för dina peppande ord.
nouw.com/jhesselroth