En olycka kommer sällan ensam

Igår ringde min läkare tillbaka till mig och bekräftade mina provsvar som jag lämnade i onsdags. Levervärdet var fortfarande väldigt högt och dem vet inte vad som orkar det.. Första gången dem kan se att mitt levervärde började höjas är i samband med förlossningen, sen har det alltså fortsatt att vara för högt. Så nu ingår jag i ett specialistteam, där massa specialistläkare skall göra en utredning på mig för att se om det finns någon anledning till varför just det började höjas den dagen.. Eller om det finns någon annan orsak. Vilket resulterade till att jag nu får avsluta all min medicinska behandling. Jag får alltså inte ta någon av mina mediciner och absolut inte dricka alkohol, vilket jag knappt gör alls längre.. Detta tills dem ser att levern har återhämtat sig och provresultaten blir bättre. Så nu väntas det en ny provtagning nästa vecka och sedan får jag se vad teamet säger om hur vi skall gå vidare efter det.

Just det orkade jag inte höra igår, jag bröt ihop totalt. Det är ju under dessa månaderna som jag mår som sämst i min sjukdom. Det är nu som jag behöver mina mediciner som mest. Att jag nu skall ha så här ont och må så här dåligt som jag gjort senaste tiden utan att få någon som helst hjälp kommer bli tufft. Hur skall jag orka vara mamma och leka med Nova? Det sårar mig mest, för hon är värd den bästa mamman. Får ta en dag i taget helt enkelt. Finns alltid dem som har det värre..

Så just nu mår jag väldigt dåligt, både mentalt och fysiskt. Jag är så tacksam över att ha så fina människor runt omkring mig som stöttar, peppar, hjälper och tar hand om mig. Tack för att ni finns där. Utan er hade jag aldrig klarat detta! Ni är guld värda.

Tack mamma och pappa för blommorna ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229