En dag fylld av massa måsten

Godkväll på er fina. Hoppas ni haft en fin dag. Här hemma har jag haft fullt upp. Vaknade imorse och kände att kroppen inte var med mig idag heller. Jag har tyvärr haft väldigt ont denna veckan.. Så inte haft mycket energi alls. Men idag var det bara att bita ihop och ta tag i alla måsten som jag skjutit på för att jag tänkte att jag skulle må bättre snart.. Tvätta, vika tvätt, hänga tvätt, städa, tömma diskmaskinen, plantera en höstplantering och hämta paket. Efter lunch tog jag en paus och la Nova i sin vagn för att gå en härlig lång promenad med Alma i det fina höstvädret. Så himla skönt väder idag.

När Niklas kom hem från jobbet blev det lite mer trädgårdsarbete. Var redan då trött men kände att det var lika bra att köra på. Ser även ut som att det skall regna hela helgen och då är det ju skönt att trädgården är klar.. Sen tycker jag det är väldigt rogivande också med trädgårdsarbete efter en hektisk dag, lite som terapi. Jag skördade våra sålådor, rensade ogräs och slängde gamla sommarblommor. Tyvärr sådde vi nog alldeles för sent i år för grönsakerna hann inte ta sig. Men en och annan fin gullök hittade jag allt. När jag var klar hjälpte Niklas mig att klippa gräset medans jag förberedde middagen och lekte med Nova.

När middagen var i magen och Nova hade somnat så rensade jag svampen som vi plockade i helgen. När all svamp var stekt tog jag mig ett välförtjänt bad. Så här har min dag sett ut idag, inte den roligaste men tycker det är så skönt med ett nystädat hem inför helgen. Nu är jag verkligen helt slut, ögonen går i kors så nu skall jag krypa ner under täcket. Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer

juliakaarina
juliakaarina,
Rensa svamp och bada badkar = höstkvällar när dom är som bäst 🤩
nouw.com/juliakaarina
jhesselroth
jhesselroth,
Ja men eller hur 🍂😍
nouw.com/jhesselroth