vad jag inte visste då jag skrev i fredags var att om någon timme skulle hela min vardag förändras, jag fick ett samtal om att jag inte fick sätta mig i en lastbil på måndag och inte skulle komma tillbaka..

det brast helt, jobbet är verkligen vad som fick mig att må bra en bra ledning och underbara kollegor! jag älskar verkligen mitt jobb, det var min trygghet.

de är väl en jävla tur att jag är såpass social som jag är så 2,5 timme efter samtalet om att jag fårt kicken så hade jag fixat nytt jobb!

så nu ligger jag nere i wallhamn och kan inte sova, men har iallafall pratat med en från förra jobbet och nu kändes det som om allt bara var ett missförstånd från deras sida nåväl dom får stå sitt kast och framtiden får utvisa hur det blir för jag tänker inte sätta mitt nya jobb i skiten. :)

godnatt :)

Likes

Comments


full fart hela dagen, närmare 280 mil gjorda den här veckan ursh så hemskt att åka volvo men de lär jag väl få göra nästa vecka också, nåväl nästa vecka ska bli spännande eftersom det blir link och "ny" bil de enda jag vet är att det är virke till orrskär som ligger på :)

jag gör väl som vanligt då, lämnar tillbaks en nytvättad bil.. Trevlig helg! :)

Likes

Comments