Vogn- og navnevalg.

graviditeten, innkjøp til baby

Jeg tenkte jeg skulle vise vognen vi har valgt. Og det ble en petite chérie heritage duovogn, grey melange. Jeg er veldig fornøyd med valget vårt. Vi kjøpte den på tilbud, og betalte 3240 kr for den. For meg betyr det ikke noe å ha en vogn til 10 000 kr eller mer. Jeg har vel alltid vært den personen som synes at merker bare er noe dritt. Og det synes jeg også ved vogn valget. Det er så mye annet som betyr mer enn at det er Emmaljunga, eller ett annet populært merke. Jeg kjøpte brukt vinterpose til vognen som kostet 150 kr. Den inneholder ekte saueskinn og virker som den har veldig god kvalitet. Den føles også varm og lun.
- vognen står fremme i stua da hunden våres Leah er livredd barn og også vogner. Merker forskjell allerede på at hun ikke reagerer i nærheten på vogner hun møter ute som hun gjorde før. Så det er i hvertfall en forbedring. Og et triks som har funket i hvertfall!

Vi visste allerede i uke 9 hva navnene ville bli. Om det ble en gutt skulle han hete «Ludvik Emilian» og hvis det ble en jente skulle hun hete «Lycke Othilie». Og vi ble enige med en gang. Vi slapp unna diskusjoner når det gjaldt navn, og det er jeg så takknemlig for. Vi fikk allerede vite i uke 13 at det kanskje var ei jente, og i uke 15 fikk vi vite at det ganske sikkert var ei jente og i uke 18 fikk vi vite hundre prosent at vi venter ei lita jente som skal hete Lycke Othilie 💗
Vi har fått noen reaksjoner på navnet, og det er forståelig da det ikke er så vanlig. Men igjen så skal folk få reagere så mye dem vil for det er det hun vil hete uansett hva.
Navnet er så klart noe man må bli vandt til, og det gjelder for oss også. Faren min tror jeg har kallenavn på typ alle, og Lycke har også fått kallenavn før hun i det hele tatt er født. Han kaller henne for «Lucky luke» og «oklungen»🙈 Og det blir nok ikke det siste hun vil høre fra han!
Hvorfor navnene vil jeg skrive om senere i ett eget innlegg! 🤗

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Du skal ikke tenke på hva andre sier!! Det deres barn og dere som skal få bestemme hvilken navn barnet deres skal hete <3 uvanlig navn men veldig fint faktisk 😍
nouw.com/tonevinningland
jgl
jgl,
Ja, det er helt sikkert 💗 Ja, det er uvanlig! Tusen takk 😍
nouw.com/jgl