Stripping

graviditeten

Ja, de fleste vil nok tenke det samme som meg her.. Men å bli strippet er visst noe helt annet på slutten av graviditeten enn hva stripping vanligvis er. Haha! Har vært til modningsakupunktur nå to ganger, og har da blitt strippet i tillegg. Utrolig ubehagelig, men jeg klarer ikke slappe av når det gjøres. Men jeg overlever, og gjør det gjerne igjen om jeg må. At det setter fart på modningsprosessen er det i hvertfall ingen tvil om. Og jeg er veldig fornøyd med å ha gjort det! Om det ikke blir full effekt av dette og at jeg vil gå i fødsel, så har jeg uansett merket forskjell og det er fremgang fra første gangen jeg var der! Og jeg merker veldig godt at hun har strippet meg for det skjer veldig mye der nede etter timene.

Det vi kaller stripping er, at vi går opp med fingrene våre, gjennom skjeden, opp til livmorhalsen og prøver å tøye den, dra litt i den, løsne litt på fosterhinnene rundt barnets hode, for å prøve å frigjøre litt av de gode hormonene som kan være med å sette en fødsel igang.
Dette er noe som er avhengig av flere faktorer. Er livmorhalsen umoden og lukket, lar dette seg ikke gjøre, da vi ikke kommer inn med fingrene og kan dra/tøye i den.
For det andre, det er absolutt ikke sikkert at du går i fødsel likevel, du kan risikere å få enda mer kynnere og nedpress, uten at det blir fødselsrier av det. Noen ganger kan det være veldig modent og klart, og allikevel hjelper det ikke å tøye!
Dette er hentet her , og forklart av en jordmor //

Om det ikke skjer så mye mer her, så skal jeg tilbake igjen på fredag og gjøre det igjen. Modningsakupunktur og bli strippet! Og det føles veldig greit faktisk! Om dette bare vil "plage" meg frem til fødsel i stedet, så er det helt greit. Kan ikke bli så veldig mye verre enn det har vært frem til nå allikavel. Jeg er veldig fornøyd med Embla klinikken, og det er så hyggelig å dra dit. Så dette føles bare verdt det! Og de får så mye skryt av uendelig mange. Og det skjønner jeg veldig godt! De har fulgt meg opp hele veien ♥

Så utenom dette er jeg fremdeles tjukk, hihi!

Liker

Kommentarer