Min avhengighet

hverdagen

♥ Snus; dessverre, så er jeg avhengig av snus. Men jeg prøver å skjerpe meg, og skal helst slutte. Men enn så lenge så har jeg byttet til mocca snus, som ikke har like mye nikotin som mye annen snus.
♥ Bite negler; jeg biter negler hver dag, særlig hvis jeg er stresset, urolig eller ukomfortabel. Eller om jeg bare sitter i min egen verden. Men ofte hvis noe plager meg så biter jeg intenst.
♥ Mobiltelefonen; jeg som mange andre bruker telefonen konstant. Jeg bruker den til å sende meldinger, ringe og alle mulige sosiale medier. Og jeg er avhengig av telefonen min og må ha den med meg over alt. For et liv.
♥ Kjæresten; og selvfølgelig er jeg avhengig av kjæresten min, haha. Vet ikke om det er normalt? men jeg har blitt det. Jeg er avhengig av at han er der for meg, og gir meg den kjærligheten og omsorgen som han gjør.
♥ Penger; hvem klarer seg uten? jeg klarer meg ikke uten pengene jeg tjener. Og jeg er avhengig av å kunne handle dagligvarer, betale regninger og liknende. I tillegg så trenger jeg penger til nye klær, sminke osv. For ja, alle vet hva man trenger penger til.
♥ Familie; hva skulle jeg gjort uten min lille og fine familie?! Som er der for meg på hver sin måte, eller hva jeg kan snakke med dem om. Haha. Nei, jeg klarer meg ikke uten mamma og pappa, eller de andre i familien.

Hva er dine avhengigheter?

Liker

Kommentarer

Nattyml
Nattyml,
Kjenner meg igjen i mange av de dær, klarte overaskende nok å slutte med snus i desember, var sikkert en mening da jeg ble gravid i Januar! haha 😃
nouw.com/nattyml
jgl
jgl,
Godt å høre at jeg ikke er alene! Det var i hvertfall en positiv grunn til å holde seg unna snusen lenger og 😃💕
nouw.com/jgl
mariasinverden
mariasinverden,
Kjenner meg igjen i mange! Eg har heldigvis fått litt kontroll med neglebiting, dersom eg har neglelakk på så orker eg ikkje 😋 Men då ender det med at eg biter meg på innsida av munnen istedenfor - men jobber med det! 😊 Og eg har røyk istedenfor snus, men det trur eg er den største forskjellen... 😊
Eg er og avhengig av musikk! blir i så mykje betre humør av det! 😊
nouw.com/mariasinverden
jgl
jgl,
enda fler som gjør det samme! Hehe 😊 NEGLBITING MÅ JEG UANSETT, men legger jeg på fake negler så biter jeg ikke 😂 Mye rart gitt! Jaa, musikk gjør en i godt humør💕
nouw.com/jgl